Balenciaga dames

Verleid alle zintuigen met de sensuele essences van de Balenciaga parfum collectie speciaal voor dames. De Haute Couture modehuis opende zijn deuren voor het eerst in 1919 te San Sebastian. Er was meteen enorme bewondering voor het werk van Cristóbal Balenciaga Eisaguirre en al snel volgde de opening van nieuwe winkels in Madrid en Barcelona. Zijn reputatie bleef groeien als designer van pracht en praal voor echte ladies. Zelfs couturier Christian Dior noemde Balenciaga 'de meester van ons allen'. In 1946 lanceerde Balenciaga zijn eerste parfum. De verslavende geuren zijn gecreëerd met florale harten voor een klassieke elegantie. Vier jouw vrouwelijkheid met de Balenciaga parfum voor dames en intimiteit is onvermijdbaar!

Balenciaga_Parfumcenter
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Balenciaga parfum dames Florabotanica

Een sierlijk vrouwenlichaam omhult een krachtig mysterie. Dit geldt ook voor het Balenciaga parfum voor dames van Florabotanica. Op het eerst gezicht heeft deze geur een florale, bijna romantische compositie. Maar bij nader inzien kan een sterker en mysterieuzer karakter onderscheiden worden. Het Balenciaga parfum voor dames van deze bijzondere serie is lief en stoer tegelijk, waardoor het de aandacht trekt van iedere neus. Het ontwerp van het flacon onderscheidt zich met een aantrekkelijk en modern design. Florabotanica is een betoverende en provocerende damesgeur!

Balenciaga parfum dames Paris

Ken je dat gevoel van wakker worden in het romantische Parijs met een omhelzing van luxe kant en een overweldigende essence van het felbegeerde merk Balenciaga? Het bijzondere parfum voor dames ‘Paris’ verrijkt jouw dagen met elegantie en fleurige belevingen. Deze luxe creatie is stedelijk en traditioneel en bedoeld voor de sierlijke lady dankzij het karakteristieke viooltjesblad. Bovendien is de chique design flacon een prachtig Frans kunstwerk voor op jouw make-up tafel. Verrijk met het Balenciaga parfum voor dames jouw vrouwelijkheid tot een ultiem hoogtepunt met de prachtige geursensatie van Paris.

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.