Amouage

In 1983 heeft de sultan van Oman het luxueuze parfumhuis Amouage opgericht. Hij koos voor een vruchtbare samenwerking met de Franse parfumeur Guy Robert, bekend van zijn exclusieve geurcreaties voor Hermès en Dior. Amouage gebruikt voor het Midden-Oosten traditionele parfum-ingrediënten zoals agarhout, wierook, musk, roos en specerijen. Bij ParfumCenter bestelt u Amouage parfum snel en voordelig.

Meer informatie

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Amouage Dia

In 2002 lanceerde Amouage een nieuwe geur: Amouage Dia. ParfumCenter biedt u het eau de parfum in een flacon van 100 ml. Daarnaast bieden wij een geschenkset met eau de parfum in combinatie met 300 ml Amouage Dia showergel. Dit parfum voor heren heeft een florale hout- en muskusachtige geur. De flacon is gemaakt van Frans loodkristal en heeft een roze gouden kleur. Geniet van dit luxueuze parfum, dat westerse elementen vermengt met een vleugje Oosters mysterie.

Amouage Honour

In 2011 presenteerde Amouage een heerlijk geurend parfum, Amouage Honour. Het parfum is geïnspireerd op het verhaal over de geisha Cio-Cio-San, beter bekend als Madame Butterfly. De geisha trouwde met een Amerikaanse man. Na een stormachtige romance verliet hij haar. Het parfum Amouage Honour Man heeft een kruidige, houtachtige geur, met een moderne en tijdloze waarde.

Amouage parfum

Bent u op zoek naar een luxueus Oosters parfum? Amouage parfum combineert de pracht en de elegantie van het Oosten met verfijnde Arabische ingrediënten. Bijna alle Amouage parfums vindt u bij ParfumCenter in de traditionele Amouage flacons: de Amouage dames flacons zijn geïnspireerd op de vorm van het Paleis Ruwi Moskee in Muskat, de Amouage heren flacons hebben de vorm van Khanjar, de traditionele dolk van Oman. ParfumCenter biedt u een Amouage parfum in de originele designverpakking.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.