Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Bvlgari parfum

Bvlgari heeft een bijzondere aantrekkingskracht op iedereen die van luxe houdt. Of het nu om een stijlvol sieraad gaat of een gracieus Bvlgari parfum, de ontwerpers maken er een uniek kunstwerk van! Het luxe Italiaanse merk begon als juwelier en producent van luxeproducten. Het maakte in eerste instanties vooral naam met sieraden, maar inmiddels staat het bekend om de diverse lijnen horloges, handtassen, accessoires en Bvlgari parfums. Het eerste Bvlgari parfum werd in 1992 gelanceerd en heette Eau Parfumée Au The Vert. Dit is een klassiek parfum met frisse noten die een gevoel van luxe en energie geven!

Meer informatie
Bvlgari

94 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bvlgari parfum Omnia 

Aan het flesje van Bvlgari parfum Omnia is het goed af te lezen dat het merk zijn oorsprong vindt in sieradenontwerp. Het schakel-vormige flesje kan geïnterpreteerd worden als verschillende sieraden. We zien er moderne, stijlvolle oorhangers in die in elkaar gevlochten zijn en een deel van een schakelarmband. Bvlgari heeft gelukkig net zoveel aandacht gegeven aan het parfum als aan het flesje, waardoor het geheel een prachtig cadeau is om te geven aan een dierbare vrouw in uw leven. Bvlgari parfum Omnia is verkrijgbaar in verschillende kleuren, elk met een eigen uniek vrouwelijk karakter.

Bvlgari parfum Goldea

Binnen ons assortiment heeft Bvlgari parfum Goldea een vaste plek verworven. De geurlijn dankt zijn naam aan de godin van de schoonheid en de zon. Dit vindt u terug in de fluwelen glans van de flacon en de aanwezige zweem van musk verbeeldt de zomerwarmte. Oranjebloesem en framboos doen ondertussen aan een zomerbriesje denken. U vindt in ons assortiment een complete collectie om de vleug parfum om u heen te intensiveren. Bekijk onder andere de douchegel, bodymilk en eau de parfum!  Bvlgari parfum Goldea koopt u net zoals alle andere Bvlgari parfums voordelig in onze online parfumerie.