212 VIP

herrera_1

212 VIP is glamoureus en exclusief, geïnspireerd door het energieke leven van New York, de stad die nooit slaapt. Carolina Herrera 212 VIP is een oriëntaalse vanillegeur voor vrouwen en werd in september 2010 gelanceerd.

212 VIP Rosé belichaamt glamour, elegantie en de leuke sfeer van trendy feesten in New York .

In 2015 lanceerde Carolina Herrera twee limited editions. De parfums zijn 212 VIP Club Edition en 212 VIP Men Club Edition genaamd, en volgen 212 VIP, 212 VIP Men en 212 VIP Rose. De 212 VIP-serie is geïnspireerd door het nachtleven van New York.

Carolina_Herrera_212_VIP_Parfumcenter_Banner
Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het verleidelijke 212 Vip voor dames van Carolina Herrera is verkrijgbaar in verschillende formaten en in onze webshop voordelig geprijsd. De 212 Vip eau de parfum spray zit in een luxe flacon met een prachtige gouden afwerking. Naast het eau de parfum is er ook een rijke en voedende bodylotion voor een complete huidverzorging. In onze online parfumerie vindt u alle onweerstaanbare parfums van Carolina Herrera voor dames en heren. Bijzonder is de miniaturen set met maar liefst 5 geuren van Carolina Herrera.

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.