La Panthère

cartier

Het mysterieuze karakter van de panter inspireerde parfumeur Mathilde Laurent bij de ontwikkeling van Cartier La Panthère. Het resultaat is een florale chypre geur met een katachtige gratie.De design flacon is aan de buitenzijde geslepen als een diamant en toont aan de binnenzijde de contouren van een panterkop. Ook de vrouw heeft een ongetemde, wispelturige kant laat Cartier La Panthère zien. Deze chypre geur is gracieus als een kat, met een vederlichte magische toets van van gardenia en musk.

cartier_la_panth_re_slider_parfumcenter
Meer informatie

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cartier La Panthère Légère

Als milde variant van het origineel werd Cartier La Panthère Légère in het voorjaar van 2014 op de markt geïntroduceerd. Aan de zwoele akkoorden van gardenia en musk is een vreugdevol en lichtzinnig element toegevoegd, dat wordt opgewarmd door amber zonnestralen. Het merk Cartier is begonnen met ambachtelijke sieraden, waarvan je sporen in het exclusieve design van de flacon terugvindt. Naast Cartier la Panthère légère vind je bij ParfumCenter diverse andere Cartier parfums voor dames met een subtiel sensueel karakter zoals Must Femme. Deze worden geleverd in de originele designverpakking.

Cartier La Panthère Edition Soir

Parfumeur Mathilde Laurent ging bij de creatie van Cartier la Panthère Edition Soir op zoek naar het dierlijke hart van florale geuren. In haar visie herbergt elke vrouw iets van een katachtige in zich: wild, wispelturig en onafhankelijk. Maar Cartier La Panthère Edition Soir is ook gehuld in een nevel van elegantie en glamour. Dit is duidelijk de geur die op sensuele wijze een raadselachtige nacht vol beloftes aankondigt. Wil je dit aromatische eau de parfum afwisselen om wulps een kus te stelen? Dan is Cartier Baiser Volé een prachtige aanvulling!

Cartier La Panthère kopen

ParfumCenter is hét adres om voordelig het parfum van cartier la Panthère te kopen. Wij leveren deze exclusieve geur voordelig in flacons met een inhoud van 15, 25, 50 en 75 ml. Om de sensatie compleet te maken hebben wij ook een bijpassende deodorant en showergel. In ons uitgebreide assortiment vind je diverse creaties van het Cartier parfum. Door online Cartier La Panthère te kopen toon je jouw vrouwelijkheid vanuit een onverwachte hoek. Wij zorgen voor een snelle levering!

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.