La Panthère

cartier

Het mysterieuze karakter van de panter inspireerde parfumeur Mathilde Laurent bij de ontwikkeling van Cartier La Panthère. Het resultaat is een florale chypre geur met een katachtige gratie.De design flacon is aan de buitenzijde geslepen als een diamant en toont aan de binnenzijde de contouren van een panterkop. Ook de vrouw heeft een ongetemde, wispelturige kant laat Cartier La Panthère zien. Deze chypre geur is gracieus als een kat, met een vederlichte magische toets van van gardenia en musk.

cartier_la_panth_re_slider_parfumcenter
Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cartier La Panthère 

  • La Phantere is een wilde bloemengeur met een delicaat bloemenakkoord en intense muskusnoten
  • Deze geur benadrukt de tedere en wilde kant in ons allemaal, de wilde kant wordt uitgedrukt door de panter in het glas op de luxueuze flacon. Cartier La Panthère is geïnspireerd op de erfenis van het huis: de panter als een symbool van het merk en het eerdere legendarische Panthère parfum uit 1986. Het was ook de bijnaam van Cartier's minnares en muze Jeanne Toussaint. Het parfum is een symbool van vrijheid; het vertegenwoordigt een vrouw die onafhankelijk, sierlijk en opstandig is. La Panthère is sensueel en onbevreesd chypre-floraal. 
  • Cartier La Panthère kopen

ParfumCenter is hét adres om voordelig het parfum van cartier la Panthère te kopen. Wij leveren deze exclusieve geur voordelig in flacons met een inhoud van  50 en 75 ml.  Door online Cartier La Panthère te kopen toon je jouw vrouwelijkheid vanuit een onverwachte hoek. Wij zorgen voor een snelle levering!

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.