Fuel for Life

diesel

Fuel For Life is een geheim elixir voor vrouwen dat met voorzichtigheid gebruikt moet worden, diep verleidelijk en zeer aantrekkelijk. Het heeft een gewaagde entree en een zachte, poederachtige vrouwelijke dry-down. Fuel For Life werd in 2007, samen met de versie voor mannen geïntroduceerd.

Voor de zomer van 2011 presenteerde Diesel nieuwe edities van de populaire Fuel for Life parfumlijn, getiteld Fuel for Life Denim Collection. De Denim collectie omvat twee geuren: Fuel For Life Denim Collection Femme en Fuel for Life Denim Collection Homme. Denim is het symbool van de jeugd, vrijheid en moeiteloze sex-appeal, altijd modieus en altijd comfortabel.

Diesel_Fuel_for_Life_Parfumcenter_Banner
Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diesel Fuel for Life voor dames is als eau de parfum in verschillende formaten verkrijgbaar. Dit intense parfum zit in een sierlijke op en top vrouwelijke flacon. Het eau de parfum en de huidverzorgingsproducten van Fuel for Life van Diesel zijn in onze online parfumerie voordelig geprijsd. Het kopen van uw favoriete geur gaat eenvoudig in een paar klikken online en u kunt online veilig betalen met iDeal of Credit Card. Op zoek naar Diesel parfums met hoge korting? Kijk dan eens op onze aanbiedingenpagina.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.