Le Parfum

elie-saab_4

Een vrouw hoort gewoon te stralen aldus Elie Saab. Met Le Parfum laat hij zien dat hij het echt meent! De eerste uit de reeks rust op een exotische basis van patchouli, ceder, roos en honing die in het hart en de basis bijna lichtzinnig wordt aangevuld met jasmijn en sinaasappelbloesem. De luxe flacon heeft de vorm van een diamant. Wacht maar tot de zon hierop gaat stralen: een puur genot, van weelde! In het Elie Saab Le Parfum ontdekt u op een originele manier de modeontwerper Saab die vele sterren in een chique avondjurk en met dito geur laat stralen.

elie_saab_le_parfum_parfumcenter_1275x730
Meer informatie

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elie Saab Le Parfum White

Het leven in de spotlights is hét thema van Elie Saab Le Parfum in White. Wit is niet alleen de kleur van zuiverheid, maar ook de kleur van de schijnwerpers. Het witte ingrediënt jasmijn wordt geïntroduceerd door een verfrissende mix van mandarijn en bessenknoppen essence. Elie Saab Le Parfum in White is als een stralende symfonie die nog lang in uw hoofd blijft klinken. Dit heerlijk geurende Elie Saab parfum krijgt in de luxe flacon een transparante glans om intens gelukkig van te worden!

Elie Saab Le Parfum Intense

De donkergouden flacon van het Elie Saab Le Parfum is Intense als een zonsondergang na een lange zomerdag. De exotische aroma’s van patchouli en amber dompelen u helemaal onder in het lome gevoel van de avondgloed. Vol belofte kondigt de nacht zicht aan. Waarschijnlijk zult u het laat maken en lang nagenieten van de strelende zachtheid van uw Elie Saab Le Parfum Intense. Deze geurige sensatie bestelt u bij ParfumCenter voor een scherpe prijs online in de originele designflacon.

Elie Saab Le Parfum 90 ml

Hoe groter u bestelt, hoe voordeliger uw Elie Saab Le Parfum bij ParfumCenter. De 90 ml flacon is zeer geschikt als u de geur al enige tijd kent en voor geen goud zou willen missen. Wilt u uw bestelling nog meer glans geven? Bestel dan eenvoudig een Elie Saab Le Parfum set inclusief een 90 ml verpakking en een 10 ml eau de parfum in compact formaat om mee te nemen. Ook voor flacons met een inhoud van 30 en 50 ml kunt u in onze webshop terecht. Deze zijn handig om te testen of Le Parfum bij u past.

Elie Saab Le Parfum kopen

Wilt u voor een scherpe prijs uw Elie Saab Le Parfum kopen? Kies dan voor de scherpe kortingen van ParfumCenter. Verder vindt u op onze site diverse aanbiedingen met sprankelende parfums zoals Elie Saab Girl of Now. Door deze naast Elie Saab Le Parfum te kopen bent u extra voordelig uit. Bij ParfumCenter ontdekt u heel eenvoudig uw favoriete parfum voor dames van dit merk en vele andere elegante geurcreaties. Bestellen doet u eenvoudig en voordelig online!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.