Classique

jean-paul-gaultier

Een van de populairste geuren van deze tijd is Jean Paul Gaultier Classique. Dit luchtje wordt door elke vrouw graag gedragen, waarbij het niet uit maakt of ze een klassieke of moderne smaak heeft. In ons assortiment koop je Jean Paul Gaultier Classique in verschillende formaten altijd voordelig geprijsd. Ook de nieuwste geuren binnen deze lijn, zoals Classique Intense en Classique Essence De Parfum vind je in onze online parfumerie. De stijlvolle flacon van Jean Paul Gaultier Classique met haar herkenbare vrouwelijke vormen wordt geleverd in een chic blik met een stoer tintje.

jpg_classique_1__1
Meer informatie

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jean Paul Gaultier Classique eau de parfum

Waan jezelf in een bloemenveld met Jean Paul Gaultier Classique eau de parfum. Het is een lichte en elegante geur met als boventoon roos en in het hart is heel duidelijk orchidee te bespeuren. Karakteristiek en verleidelijk dat is een Jean Paul Classique eau de parfum zeker. Speciaal voor de vrouw die ervan houdt om op te vallen. Met het elegante geurspoor is dit parfum de bron van vele herinneringen. Ontdek ook Jean Paul Gaultier voor heren. Bestel jouw favoriete parfum voor heren bij ParfumCenter!

Jean Paul Gaultier Classique 100 ml

'Sensueel, gedurfd, extravert en vrouwelijk.” Jean Paul Gaultier Classique 100 ml is vrijgevig, wellustig en aangenaam zacht. Dit luchtje spreekt boekdelen over de verlangens van de sterke, moderne vrouw. Naast 100 ml kun je kiezen voor 30 ml of 50 ml, deze formaten zijn handig om mee te nemen. Ontdek of Jean Paul Gaultier Classique 100 ml of een ander geurtje dat bij je past in onze webshop!

Jean Paul Gaultier Classique aanbieding

Bij ParfumCenter profiteer je van onze Jean Paul Gaultier Classique aanbieding! Bij ons vind je parfums voor dames en heren van bekende merken voor een scherpe prijs. Je krijgt je aankoop altijd thuisgestuurd in de originele verpakking, zo weet je zeker dat je favoriete parfum 100% origineel is. Maak ook kennis met ons uitgebreide assortiment verzorgingsproducten! En maak gebruik van onze Jean Paul Gaultier Classique aanbieding.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.