No 4

jil-sander

Oosters, mysterieus en vrouwelijk dat is de essentie van het geurenpalet van Jil Sander No 4. Dit parfum van modehuis van Jil Sander is in de jaren negentig van de vorige eeuw gecreëerd. 

Jil_Sander_no_4_Parfumcenter_Banner_2024
Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dat Jil Sander No 4 nog steeds wordt verkocht, geeft aan dat het een tijdloos aroma is. Het parfum is beschikbaar in de vorm van een eau de parfum spray en ook in de vorm van een bodylotion en showergel. Natuurlijk geldt voor alle uitvoeringen dat ze 100% origineel zijn.

Jil Sander No 4 eau de parfum

Het Jil Sander No 4 eau de parfum is een parfum dat opgebouwd is uit florale en fruitige componenten. Aroma’s van geranium, perzik en pruim worden gecombineerd met anijs, roos en viool. En dit is nog maar een kleine greep uit de bestanddelen. De basisnoot bestaat uit componenten als amber, sandelhout, vanille en musk. Al met al zorgen al deze ingrediënten voor een krachtig, fruitig parfum met een oosters bloemenaroma.

Jil Sander No 4 100ml

Als u overweegt om Jil Sander No 4 te kopen, dan doet u met Jil Sander No 4 100 ml een voordelige keuze. U krijgt dan het originele parfum thuisgestuurd voor een uitermate scherpe prijs. Ook de verpakking is origineel en bovendien verzegeld zodat de verzending niet alleen snel maar ook veilig plaatsvindt. De Jil Sander No 4 100 ml heeft een glanzende zwarte dop die een contrast vormt met de goudkleurige flacon. Het parfum heeft hierdoor een chique uitstraling die op geen wastafel zal misstaan! 

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.