Agua de Loewe

loewe

Agua de Loewe is een heerlijke frisse aromatische houtachtige geur, vernieuwend en duurzaam, voor hem én haar. Het heeft een natuurlijk karakter, waardoor het geschikt is voor elke gelegenheid, op elk moment van de dag.

Agua de Loewe Mediterraneo is een nieuwere versie van het oorspronkelijke Aqua de Loewe uit 2000. De Middellandse Zee is de belangrijkste inspiratie voor deze geur, die de frisse zeelucht accentueert.

Agua de Loewe Cala d'Or biedt een optimistische samenstelling die de frisheid van citrus en gember, delicate florale noten en een kruidige-houtachtige basis combineert.

 

Loewe_Banner_Parfumcenter
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het frisse Agua de Loewe is als eau de toilette spray in verschillende formaten verkrijgbaar. Deze heerlijke geur is voor de moderne man en zit in een flacon welke eenvoud en stijl uitstraalt. Naast Agua de Loewe koopt u bij ons ook Agua de Loewe Mediterraneo een heerlijke geur welke net als Agua de Loewe op elk moment van de dag te dragen is. Beide geuren zijn in onze online parfumerie voordelig geprijsd en worden snel en verzekerd uit voorraad verzonden. Bekijk ook alle andere Loewe dames en Loewe heren parfums online.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.