Le Premier Parfum

lolita-lempicka

Lolita Lempicka eau de parfum; Een betoverende en verleidelijke geur, puur, licht en vertederend. De eerste Lolita Lempicka geur is in 1997 gemaakt met de focus op de drop noot. De geur werd in 2010 opnieuw gelanceerd onder de naam Lolita Lempicka Le Premier Parfum.

Le Premier Parfum Eau de Toilette is aangekondigd als "Morsure d'Amour" of "Beet van de liefde". Het grillige sprookje gaat met deze release verder, de romantische en sensuele geur die de zoete smaak van de zonde draagt ​​en de Hof van Eden mythe belichaamt. Het is van een meer veronderstelde vrouwelijkheid, van een verfijnde elegantie.

lolita_lempicka_mon_premier_parfum_banner_parfumcenter1
Meer informatie

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

In onze ruime assortiment Lolita Lempicka vindt u de eau de toilettes, eau de parfums en diverse huidverzorgingsproducten van Lolita Lempicka. De parfums van Lolita Lempicka zitten in prachtige flacons met een sprookje achtige uitstraling. Lolita Lempicka is in onze webshop altijd voordelig geprijsd en wordt snel en verzekerd uit voorraad verzonden. Probeer ook eens de parfums Elle L'aime, Sweet en Si van Lolita Lempicka.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.