Paradiso

Paradiso is een verfijnde, zinnelijke, sensuele en uiterst vrouwelijke, maar ook een ontspannen en zorgeloze vakantiegeur. Het is ontworpen om de natuurlijke charme van de vrouw te benadrukken en om vrouwen te helpen zich aantrekkelijk te voelen. Paradiso is een florale - houtachtige geur van het Middellandse Zeegebied.

In februari 2015 lanceerde Roberto Cavalli Paradiso, een zorgeloos floraal parfum. Een jaar later werd Paradiso Azzurro gelanceerd, geïnspireerd door het gouden licht van de zonsopkomst boven de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee. Dit parfum verspreidt een unieke touch van verleiding, tussen charme en sensualiteit.

Paradiso Assoluto omarmt een hedonistische levensvisie, het geloof dat het paradijs hier en nu gevonden kan worden. De Paradiso Assoluto-vrouw heeft een vrije geest. Ze is een toegewijde levensgenieter die plezier, vrijheid en geluk nastreeft.

Gemma Di Paradiso vraagt de aandacht met haar vrouwelijke en romantische noten en laat een onvergetelijke indruk achter.
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.