Opium

yves-saint-laurent_7

Een geur die wereldwijd nog steeds groot favoriet is, is Yves Saint Laurent Opium. Dit parfum is in 1977 gelanceerd en staat bekend om haar aroma die u naar een rijke fantasiewereld brengt. Opium is fruitig, fleurig en heeft een warme kruidige oosterse structuur. De diepe, intense en sensuele geur zorgt voor sensatie en emotie. Yves Saint Laurent is een revolutionair merk van hoogwaardige kwaliteit. Bij ParfumCenter bestelt u Yves Saint Laurent Opium voordelig!

ysl_yves_saint_laurent_opium_femme_parfumcenter_1275x730
Meer informatie

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Yves Saint Laurent Opium 90 ml

De geur die u aan het oosten doet denken en de grenzen doet verleggen is de Yves Saint Laurent Opium 90 ml. Opium bevat noten van mandarijnen, anjer, jasmijn en vanille. Naast parfum hebben wij ook Yves Saint Laurent huidverzorging in ons assortiment. Deze make up blijft de hele dag zitten en accentueert uw sterke punten! Een geur met stijl die geïnspireerd is door het oosten en nog steeds na al die jaren verleidt, is de Yves Saint Laurent Opium 90 ml. Bestel de originele geur in originele verpakking bij ParfumCenter!

Yves Saint Laurent Black Opium

Een uitvoering van de Opium geur is de Yves Saint Laurent Black Opium. Het koffiearoma geeft een relaxed en vrolijk gevoel. Daarnaast straalt het parfum mysterie en verleiding uit. Black Opium is in 2014 uitgebracht en is de rock geur van de Yves Saint Laurent Opium. Het flesje is versierd met zwarte glitters en de belangrijkste ingrediënten zijn koffie, vanille en oranjebloesem. Wij bieden al onze producten tegen een scherpe prijs aan en leveren snel! Daarnaast bieden wij een verzekerde verzending. Bestel vandaag nog de Yves Saint Laurent Black Opium bij ParfumCenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.