Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Christian Dior J’adore Infinissime 100ml eau de parfum spray

Christian Dior J’adore Infinissime 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 168,00

Speciale prijs: € 128,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 23%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Christian Dior J’adore Infinissime 100ml eau de parfum spray

Even vertrouwd als de sensuele zus van het zonnige J'adore en toch zo verrassend als een oneindige Sillage - in de krachtige, sensuele en omhullende Eau de Parfum J'adore Infinissime ontvouwen de legendarische DIOR-bloemen zich op een nieuwe manier.
Meesterparfumeur François Demachy opende het iconische J'adore-boeket en wikkelde het voor de bijna explosieve geur in een duizelingwekkende sensualiteit met houtachtige accenten. Hij plaatst de fascinerende tuberoos uit Grasse in het middelpunt van de compositie en hult deze in een onmiskenbaar licht, dat een sterke en zelfverzekerde vrouwelijkheid symboliseert en de geur haar uniciteit geeft. Verfrist door bergamot en sappige bloedsinaasappel, geeft de tuberoos het eau de parfum op ​​drastische wijze een uitgesproken volheid, een verleidelijke charme en een perfecte duurzaamheid.

Dior J’adore Infinissime; oneindig sensueel

Topnoten met door sinaasappel-facetten verfijnde Arabische jasmijn verenigen zich met weelderige centifolia roos en een fris en beknopt lelietje-van-dalen akkoord. De onmiddellijke florale essence van de lieflijke en heldere bloemen van ylang-ylang laat de compositie stralen, terwijl romig sandelhout houtachtige facetten verleent.
Het iconische Masai-Collier van de J'adore-flacon presenteert zich voor Infinissime met delicate strengen, die als een ketting over de huid van een vrouw in een oneindige beweging langs het glas glijden - het symbool van bevrijde vrouwelijkheid.
DIOR ondersteunde en promootte de herintroductie van de iconische tuberoos, die in de jaren vijftig uit de regio Grasse verdween, en koos enfleurage als extractieproces. Dit oeroude proces, uitgevoerd met ongelooflijke zorg, wordt gebruikt om het kostbare absolu in een hoge concentratie, met een unieke olfactorische kwaliteit te verkrijgen - niets is te goed voor J'adore.
Meer informatie