Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Addict

Dans! Pluk de dag! Met Dior Addict voelt u zich heerlijk vrij en energiek. Dit heerlijke oosterse parfum geeft u het gevoel dat u de hele wereld aankunt!

Meer informatie
Addict

Het belangrijkste onderdeel van dit aroma is het hart met extracten van de Jamaicaanse "Koningin van de Nacht". Dit is een zeldzame en gracieuze bloem die slechts een paar uur bloeit en wordt beschouwd als de ziel van de betovering. Topnoten zijn mandarijn en moerbeibloemen en de basis van Dior Addict wordt gevormd door vanille, sandelhout en tonkaboon.

Dior Addict parfum

Het Dior Addict parfum is een relatief nieuwe geur. Het is in 2002 gecreëerd door Thierry Wasser. Het parfum wordt aangeboden in een langwerpige blauwe flacon met donkere accenten. De spraydop is zilverkleurig. Het design van de flacon doet daardoor denken aan een van de hoofdingrediënten van Dior Addict parfum: de Koningin van de nacht. Is Dior Addict parfum niet echt wat u zoekt, dan nodigen we u graag uit om onze andere Dior parfums te bekijken. Bijvoorbeeld het populaire Dior J’Adore of het mysterieuze Dior Poison

Dior Addict eau de toilette

Naast een eau de parfum heeft Dior ook een aantal varianten Dior Addict eau de toilette. Zo is er de Addict Eau Fraiche, een lichte, sprankelende florale damesgeur. Bergamot, fresia en witte musk zijn hierin belangrijke noten. Ook het traditionele Dior addict parfum is verkrijgbaar als eau de toilette. Deze variant wordt gepresenteerd in een doorzichtige flacon gevuld met dit goudkleurige parfum.

Dior Addict 100ml

Als u belangstelling hebt voor Dior Addict dan kunt u kiezen uit meerdere varianten en hoeveelheden van dit parfum. De Dior Addict 100ml is de grootste hoeveelheid eau de parfum in het assortiment van Parfumcenter. Hiermee kunt u geruime tijd de Koningin van de Nacht (en de dag) zijn! U bestelt Dior Addict 100ml of een van onze andere varianten eenvoudig online. Verzending geschiedt altijd snel en verzekerd!