Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Addict

Er is geen verslaving zo aangenaam als Dior Addict! Zeker niet voor de gepassioneerde vrouw die haar eigen regels naleeft. De ‘Koningin van de nacht’ zoals de Jamaicaanse nachtbloeier ook wel wordt genoemd, bloeit slechts een paar uur. De extracten van deze zeldzame en gracieuse bloem in het hart van de geur zijn onderdeel van de betovering die dit parfum met zich meebrengt. Doordat de bloem alleen in de nacht bloeit is dit verleidelijke parfum tevens mysterieus. Na het ruiken van de meest bijzondere aroma’s in Dior Addict wilt u niet anders meer!

Meer informatie
Addict

Dior Addict parfum

Het verfijnde oriëntaalse karakter van het Dior Addict parfum is afkomstig van een bijzondere combinatie van zoete, frisse en florale geurnoten. In de basis vindt u sandelhout gecombineerd met Tonkaboon en vanille. In het hart zit de koningin van de nacht samen met bulgaarse roos, oranjebloesem en jasmijn. Aan de top zit de moerbeibloesem met exotische noten van mandarijnblad. Dit heerlijke Dior Addict parfum geeft u het gevoel dat u de hele wereld aankunt!

Dior Addict

Dior Addict eau de toilette

Voordat de donkere uren van de nacht aanbreken hebben we nog de veelbelovende avonduren. Dior Addict eau de toilette is perfect om te dragen tijdens een heerlijk diner met een spannende date! Zoals een parfum over het algemeen wat zwaarder ervaren wordt, is een eau de toilette meestal een stuk lichter. Dior Addict eau de toilette is een frisse, stralende geur, maar weet net als het Dior parfum te verleiden! Als de avond en nacht voorbij zijn komt de zon op, J’Adore Dior weet de geur van hiervan tijdens het aankomende voorjaar te vangen.

Dior Addict

Dior Addict parfum kopen

Bent u op zoek naar een parfum voor dames om cadeau te geven? Bij ParfumCenter kunt u Dior Addict parfum voordelig kopen! Wellicht wilt u voor uzelf een nieuw Dior parfum voor dames proberen. Met Les Créations de Monsieur Dior haalt u de favoriete bloemen van Christian Dior in huis. Wie weet bent u straks net zo verslaafd aan de bloemenpracht van deze florale geur als aan het Dior Addict parfum. Beide kunt u kopen in onze webshop voor een zeer scherpe prijs!