Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Hypnotic Poison

Wie zich graag hult in een beetje mysterie en extravagantie moet het Dior Hypnotic Poison parfum eens uitproberen. Deze serie moderne parfums volgt op de Poison eau de toilette serie en komt van de hand van Francois Demachy.

Meer informatie
Hypnotic Poison

Het heerlijk geurende parfum is ongelooflijk populair. Het is een sexy mix van bloemen, kruiden en exclusieve aroma’s  die de fantasie prikkelen. Het zijn deze aroma’s die van Dior Hypnotic Poison zo’n mysterieus, bijna magisch parfum maken.

Dior Hypnotic Poison eau de parfum

Vanille is een van de belangrijkste ingrediënten in het Dior Hypnotic Poison eau de parfum. Daarnaast speelt tonkaboon een rol in de basis. De top bestaat uit amandel en een krachtige zouthoutaroma. Het hart van Dior Hypnotic Poison wordt gevormd door een florale combinatie van Jasmijn en Oranjebloesem. Het maakt van Dior Hypnotic Poison eau de parfum een zoete, sensuele geur die weer heel anders is dan bijvoorbeeld de veel donkere Dior Poison.

Dior Hypnotic Poison 100ml

Dit parfum is beschikbaar in verschillende hoeveelheden, waarvan de Dior Hypnotic Poison 100ml de grootste variant is. Het betreft een hartvormige flacon in de kleuren rood, donkerrood en zwart. De dop met zegel geeft het geheel een sprookjesachtig, mysterieus aanzien dat uitstekend past bij de inhoud. Als u de Dior Hypnotic Poison 100ml of een van de andere Poison parfums bestelt, dan zorgen wij voor een snelle en verzekerde verzending, zodat uw aanwinst snel en veilig bij u thuis wordt gebracht.