Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Marc Jacobs Decadence

Uitbundige elegantie krijgt een naam, gezicht en een eigen geur met Marc Jacobs Decadence. De flacon heeft de vorm van een chique Jacobs handtas in een smaragdgroene geur. Marc Jacobs Decadence past bij een onconventionele levensstijl, waarbij elk waardevol moment ten volle wordt geleefd. Bij ParfumCenter kunt u deze bijzonder geurcreatie voordelig bestellen in de originele verpakking.

Meer informatie
Decadence

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Marc Jacobs Divine Decadence

Een weelderige melange van witte bloemengeuren is de basis voor het succes van Marc Jacobs Divine Decadence. Dit sprankelende parfum straalt een intens heldere lichtheid uit. De gedurfde toevoeging van saffraan maakt deze geur verleidelijk, sensueel en onalledaags. Het resultaat is een chic parfum met een subtiele Oosterse twist. Marc Jacobs Divine Decadence is de perfecte geur voor de vrouw die luxe en elegantie zonder gêne in de armen sluit.

Marc Jacobs Decadence bodylotion

De uitgebreide collectie Marc Jacobs dames van ParfumCenter is niet compleet zonder Marc Jacobs Decadence bodylotion en showergel. Dit is de natuurlijke aanvulling voor een glamoureuze levensstijl met oog voor detail en een complete geursensatie. De chique flacon is, geheel in stijl, smaragdgroen. Met de goudkleurige dop is Marc Jacobs Decadence bodylotion een fraaie accessoire voor boudoir en badkamer.

Marc Jacobs Decadence 50 ml

Bij ParfumCenter kunt u Marc Jacobs Decadence naast 50 ml, ook in een verpakking van 30 ml en 100 ml bestellen. U kiest eenvoudig de hoeveelheid die bij u past, of u nu graag experimenteert of liever langer van dezelfde geursensatie wilt genieten. Bent u op zoek naar een extra voordelig aanbod? bestel dan een Marc Jacobs Decadence in 50 ml flacon als onderdeel van een unieke set inclusief bodylotion en showergel! Laat u verrassen door de unieke collectie Marc Jacobs parfum collectie uit onze winkel. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!