Honey

marc-jacobs

Weinig parfums spreken zo tot de verbeelding als Marc Jacobs Honey. Het excentrieke design van de flacon draagt het stempel van de eerste modeontwerper die voor Louis Vuitton een prêt-à-porter lijn op de markt bracht. De speelse honingbij is het verrassende thema van Marc Jacobs Honey. Lijkt de verpakking nu op een gloeilamp of een verstilde honingdruppel? Marc jacobs zet u graag op het verkeerde been met dit levendige en spontane parfum! Deze unieke geur past bij de vrouw die graag de dag plukt en volop in het leven staat.

Marc_Jacobs_Honey_Banner_Parfumcenter
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Marc Jacobs Honey 100 ml

Voor geurvoordeel bent u bij ParfumCenter aan het juiste adres. Met Marc Jacobs Honey in 100 ml flacon kunt u geruime tijd toe. Als creatieve knipoog heeft Marc Jacobs het design van de 30 ml verpakking net iets anders vormgegeven. Dit past perfect binnen de optimistische filosofie die elk Marc Jacobs parfum dames kenmerkt. Op onze site ontdekt u naast Marc Jacobs Honey 100 ml vele andere geurcreaties van dit veelzijdige mode-icoon, allemaal origineel verpakt en voordelig online.

Marc Jacobs Honey Parfum

U kunt heerlijk romantisch wegdromen met het verkwikkende Marc Jacobs Honey Parfum. Een vleugje honing wordt aangevuld met de flora geuren van oranjebloesem en kamperfoelie. Daarnaast is dit luchtje aangenaam verfrissend met peer en mandarijn in de topnoot. Marc Jacobs Honey Parfum bestelt u bij ParfumCenter voordelig in de originele design flacon. Wij zorgen daarnaast voor een vliegensvlugge, of zullen we zeggen bijensvlugge levering! Meer eer kunnen wij een Marc Jacobs parfum niet bewijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.