Daisy

marc-jacobs

De schoonheid van de vrouw schuilt in haar eenvoud en natuurlijke elegantie. Dat is het concept van Marc Jacobs Daisy ten voeten uit. Dit is een stralend optimistische geurlijn die uitbundig het leven viert, zonder sentimenteel te worden. Elk parfum uit deze collectie heeft een basis met geurige houtnoten. De aroma’s uit dit geurenspectrum zijn verfrissend naturel, maar ook krachtig. Maak kennis met de uitgebreide collectie van ParfumCenter en bestel al uw geuren in de originele design flacon.

marc_jacobs_daisy_eau_so_fresh_banner_parfumcenter
Meer informatie

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Marc Jacobs Daisy Dream

De uitgestrekte blauwe lucht op een zonnige dag is de inspiratiebron voor Marc Jacobs Daisy Dream. Het parfum heeft een fluweelachtige basis van blond hout, jasmijn, lychee en blauwe regen. Door de frisse topnoten van braam, grapefruit en peer wordt de dromerigheid van Marc Jacobs Daisy Dream aangevuld met een sprankelende frisheid. Daarmee past deze unieke creatie perfect bij het concept van Marc Jacob dames.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Weinig geuren maken hun naam zo waar als Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh. Eau so fresh wordt uitgesproken als het Engelse oh, waarmee je verbazing duidelijk kunt laten blijken. Dit parfum bereidt de draagster een aangename verrassing. De subtiele melange bevat alle ingrediënten die een uitbundige stemming oproepen: van cederhout en musk in de basis, tot akkoorden van viooltjes, wilde roos, grapefruit en framboos. Van Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh krijgt u vanzelf een vrolijk humeur!

Marc Jacobs Daisy 100 ml

Echt klassieke geuren vervelen nooit en kunnen op elk moment van de dag worden gedragen. Met Marc Jacobs Daisy in 100 ml verpakking kunt u geruime tijd toe. Wilt u uw partner verrassen? Dan kunt u bij ParfumCenter ook kennis maken met ons complete aanbod Marc Jacobs parfum. Daarin vindt u naast Marc Jacobs Daisy 100 ml nog meer bijzondere creaties online. Bij ParfumCenter koopt u al uw geuren voordelig in de originele design verpakking. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.