Lou Lou

cacharel

De tiarebloem is het Tahitiaanse vrijheidssymbool en de grote inspiratiebron voor het Lou Lou parfum. Alles in deze geur roept de sfeer op van vrijheid, gastvrijheid en een lichte sensuele onschuld. De subtiele melange van musk en vanille met een weelderig bloemenboeket streelt de huid en maakt de draagster onweerstaanbaar. Lou Lou parfum is de geurige verleidster die je bij ParfumCenter voordelig online bestelt.

Cacharel_Lou_Lou_Parfumcenter_Banner
Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lou Lou Cacharel

De mysterieuze aantrekkingskracht van Lou Lou van Cacharel maakt al furore sinds de jaren 80 en 90 en heeft inmiddels de allure van een oldtime classic bereikt. Weinig andere modehuizen dan Cacharel hebben zoveel klassieke geuren gecreëerd. Bij ParfumCenter maak je naast Lou Lou Cacharel ook kennis met de tijdloze geuren van Amor Amor en Anais Anais. De flacon ziet eruit als een wonderlijke symbiose tussen een waterdruppel en een piramide, stijlvol onderbroken door een strakke lijn. Lou Lou Cacharel bestel je in onze winkel eenvoudig in de originele design verpakking.

Lou Lou parfum 50 ml

De vrouw die weet wat ze wil op geurgebied bestelt voordelig Lou Lou parfum 50 ml. Draag je graag verschillende luchtjes met ieder hun eigen persoonlijkheid? Naast Lou Lou parfum in 50 ml flacon kun je ook kiezen voor de 30 ml varianten. Met ParfumCenter verbreed je gemakkelijk en voordelig jouw geurhorizon! Zo kun je eindeloos blijven variëren. Wij trakteren je op een snelle verzending!

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.