Happy

clinique

Geniet u met volle teugen van het leven? Clinique Happy is het parfum waarmee u dit gevoel niet alleen in kleur maar ook in geur uitdraagt. Geluk kan onder andere gevonden worden in sensualiteit, frisheid, energie of een combinatie daarvan. Bij ParfumCenter kunt u kiezen voor de variant van Clinique Happy waarbij u zich het beste voelt. De overheerlijke geuren worden geleverd in de originele design flacon. Daarnaast kunt u ook een complete set bestellen inclusief showergel en body smoother.

Clinique_Happy_Parfumcenter_Banner
Meer informatie

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Clinique Happy 30ml parfum spray
    € 48,45 Speciale prijs € 18,95 Normale prijs € 27,95

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Clinique Happy Heart

Als het hart een klein vreugdesprongetje maakt is het leuk om dat subtiele gevoel te delen. Clinique Happy Heart is het parfum dat glansrijk slaagt in deze missie. De ongekende intensiteit van de geuren zit niet in het grote gebaar, maar in de nuance. Dat blijkt wel uit de verrassende selectie van aroma’s: komkommer, sandelhout, waterhyacint en mandarijn. Ontdek zelf de finesse van Clinique Happy Heart en bestel deze unieke geurlijn voordelig bij ParfumCenter.

Clinique Happy 100 ml

Heeft u besloten dat uw nieuwe aanwinst een blijvertje wordt? Kies dan voor Clinique Happy in 100 ml flacon en pak direct wat volumevoordeel mee! In het ruime assortiment vindt u design verpakkingen van 30, 50 of 100 ml. Wellicht wilt u eerst ontdekken of Clinique Happy 100 ml bij u past. In dat geval kiest u bij ParfumCenter net zo eenvoudig voor een kleinere inhoud! Wij hebben een uitgebreid assortiment parfums, verzorgingsproducten en make up van Clinique waarmee u uw optimisme dag in dag uit kunt uitdragen. Wilt u uw partner of een vriend deelgenoot maken van uw levensvreugde? Dan kunt u bij ParfumCenter ook Clinique heren parfum uit deze serie bestellen.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.