24 Faubourg

hermes

Zelfbewustzijn, ambitie en vertrouwd zijn met het jachtige leven van de stad. Dat wil Hermès met de stedelijke geur Hermès 24 Faubourg uitdragen. Deze parfum is als een roman die je uitnodigt om een reis te maken met de zon als eindbestemming. Met dit parfum laat je een blijvende indruk achter. Perfect voor de vrouw die een mysterieuze, niet alledaags geur zoekt. Bij ParfumCenter vind je Hermès 24 Faubourg en vele andere parfums voor een scherpe prijs!

Herm_s_24_Faubourg_Parfumcenter_Banner_2024
Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hermès 24 Faubourg parfum

Een sensuele en vrouwelijke geur ontvouwt zich in het Hermès 24 Faubourg parfum. Vrouwen kunnen genieten van topnoten die bestaan uit ylang-ylang, hyacint, perzik, sinaasappel en bergamot in het Hermès dames parfum. Het hart van dit geurtje is een heerlijke mix van jasmijn, gardenia, oranjebloesem en zwarte vlierbes. En als basis is voor dit parfum voor dames is gekozen voor verleiding met vanille, patchouli, amber en sandelhout. Hermès 24 Faubourg parfum vind je voordelig bij ParfumCenter!

Hermès 24 Faubourg kopen

ParfumCenter werkt met een parfum aanbieding voor onder andere Hermès. Dit zorgt ervoor dat jij extra voordelig Hermès 24 Faubourg kunt kopen! Naast dit heerlijke parfum, heeft Hermès nog veel meer te bieden. Zo kun je onder andere kiezen voor Caleche, met een verfijnde, houtige geur in combinatie met iris en lelietje-van-dalen en Kelly Caleche, met het frisse van grapefruit en de zachtheid van roos en viooltjes. Hermès 24 Faubourg parfum kopen doe je eenvoudig in onze webshop!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.