Jour d'Hermes

hermes

Een bloemige kwaliteitsgeur, dat is Jour d’Hermès. Dit dames parfum past bij het stijlvolle imago van Hermès en heeft een sensuele en heldere basis met noten van musk en hout. Je ervaart in eerste instantie de frisheid van citroen, grapefruit en invloeden van water. Dit stroomt over naar witte bloemen, gardenia en het zoetige van pronkerwt. Dit Jour d’Hermès parfum geeft je een optimistisch gevoel!

Hermes_Jour_d_Hermes_Parfumcenter_Banner_2024
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Jour d'Hermès Absolu

Met elegante bloemen eert Jour d’Hermès Absolu de vrouw in al haar facetten. Door de toevoeging van gardenia, sambac, jasmijn en abrikozenbloesem geniet je tijdenlang van een intense boeket aan geur. Dit parfum voor dames is gemaakt voor de sensuele vrouw en is vrouwelijkheid in een fles, wat perfect past bij Hermès dames. Bestel Jour d’Hermès Absolu voordelig bij ParfumCenter!

Jour d'Hermès kopen

Bij ParfumCenter kun je heel eenvoudig Jour d’Hermès kopen om je Hermès parfum collectie compleet te maken. Bij ons heb je een ruime keuze uit onder andere de Jardin Collection, die je meevoert op een reis naar India of Eau des Merveilles met een intieme en delicate geur. Ben je van plan om Jour d’Hermès te kopen? Bij ParfumCenter vind je 100% originele parfums voor scherpe prijzen. Bovendien zorgen wij voor een snelle levering!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.