The Scent For Her

boss_3

Het floraal fruitige parfum van Hugo Boss The Scent For Her is een sterk staaltje verleidingskunst. Eigenlijk mag dit ook niet verbazen want de belangrijkste basisnoot is de geur van cacao! Sinds de ontdekking van chocolade staat dit ingrediënt al bekend als een subtiel afrodisiacum. Hugo Boss The Scent For Her is de interpretatie van ware sensualiteit; nooit expliciet maar altijd geraffineerd. Het geheim van deze sublieme geur is de eenvoud, want slechts een paar aroma’s zorgen voor het gewenste effect!

boss_the_scent_for_her_parfumcenter_banner_1
Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hugo Boss The Scent For Her eau de parfum

Voor een complete geurervaring bent u bij ParfumCenter aan het juiste adres. Naast Hugo Boss The Scent For Her eau de parfum hebben wij namelijk ook een bijbehorende showergel en een deodorant. Deze zijn net als de geur zelf bij ons verkrijgbaar voor een zeer scherpe prijs. De stijlvolle designflacon doet de rest. Wilt u ook andere bijzondere geuren uit onze ruime collectie Hugo Boss dames parfum ontdekken? Deze bestelt u in onze webshop gemakkelijk en voordelig mee met uw Hugo Boss The Scent For Her eau de parfum!

Hugo Boss The Scent For Her 50 ml

Wilt u eens iets nieuws proberen of een goede vriendin in het zonnetje zetten? Dat kan eenvoudig met Hugo Boss The Scent For Her in 50 ml of 30 ml flacon. Het klassieke design van de verpakking doet denken aan de rijkelijk gedecoreerde zuil van een Griekse tempel. Welke godin Hugo Boss The Scent For Her 50 ml vereert mag duidelijk zijn: afrodite, de godin van de liefde en de sensualiteit! Bij ParfumCenter ontdekt u ook andere sensuele geuren zoals Hugo Boss Nuit Pour Femme en Hugo Boss Deep Red.

Hugo Boss The Scent For Her 100 ml

Als u bij ParfumCenter een geur ontdekt die perfect bij u past, bestelt u deze voordelig in een flacon met een grotere inhoud. Hugo Boss The Scent For Her 100 ml gaat geruime tijd mee, zodat u elke dag kunt genieten van deze exclusieve geursensatie. Een Hugo Boss parfum is gemaakt voor de zelfbewuste vrouw die weet wat ze wil. Daarom hebben wij naast Hugo Boss The Scent For Her in 100 ml flacon ook andere Boss geuren in een variant met grotere inhoud. Het opgewekt dromerige Hugo Boss Ma Vie is daar slechts één voorbeeld van.

Hugo Boss The Scent For Her Intense

Wilt u speciaal voor de avond een krachtigere variant van de geur die u graag overdag draagt? Hugo Boss The Scent For Her Intense is dan de perfecte aanvulling op uw basisgeur. Hierin wordt de sensualiteit extra benadrukt door de toevoeging van zoete aroma’s van vanille en honing. Als u in galajurk op een feestje verschijnt weet u met Hugo Boss The Scent For Her Intense alle ogen op u gericht! Wilt u dat ook uw partner zijn mannetje staat? Bestel dan net zo voordelig bij ParfumCenter uw Hugo Boss heren parfum. U profiteert bij onze uitgebreide webwinkel van scherpe prijzen en een snelle verzending!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.