Hugo Woman

boss_3

Bent u onafhankelijk, vastberaden en creatief? Hugo Woman is dan het parfum waar u op heeft gewacht! De parfumeurs van Hugo Boss hebben alles risico’s genomen om van deze unieke geurlijn een daverend succes te maken. Op en top vrouwelijke eigenschappen en een ondeugende jongensachtige noot met de gewaagde aroma’s van sandelhout, ceder en zwarte thee. Met de licht rokerige toets in het hart van Hugo Woman laat u merken dat u een vrouw bent met wie niet te spotten valt!

Boss_Hugo_Woman_Parfumcenter_Banner_2024
Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hugo Woman parfum

Bij ParfumCenter kunt u het Hugo Woman parfum voordelig bestellen in de originele flacon. Het transparante, lichte glas wordt gebroken door een rode lijn die de appelvormige contouren sierlijk accentueert. De afsluitende dop heeft een luxe metalen glans. Het frisse design is een perfecte afspiegeling van deze energieke geurcreatie. Hugo Woman parfum is geschikt om elke dag te dragen. Wilt u voor de avonduren een luchtje met een meer sensuele gelaagdheid bestellen? Maak dan voordelig kennis met andere geurcreaties met het zelfbewuste stempel van een Hugo Boss dames parfum zoals Hugo Boss Nuit Pour Femme.

Hugo Woman Extreme

Houdt u van een geurig en sensueel dames parfum? Hugo Woman Extreme is de subtiele herinterpretatie van de oorspronkelijke lijn. Door het weglaten van kleine geurige noten uit de vorige editie is de vrouwelijkheid nog meer benadrukt en als het ware gevat in een subtiel elixer dat slechts uit enkele ingrediënten bestaat. Hugo Woman Extreme heeft een trefzekere finesse waarmee u gemakkelijk een gevoelige snaar raakt. Bij ParfumCenter vindt u daarnaast ook verfrissende creaties voor de warme zomerdagen. Voor tijd van het jaar en elk moment van de dag hebben wij een geschikt Hugo Boss parfum, zowel voor hem als voor haar!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.