Roma

laura-biagiotti

Laura Biagiotti Roma is een uitnodiging om te reizen en verenigt traditie met uitbundigheid, wat doet denken aan de eeuwige stad Rome. Ook is het een eerbetoon aan de sensualiteit van Italiaanse vrouwen, intens en duurzaam. De kruidige oriëntaalse geur voor vrouwen werd in 1988 gelanceerd.

Essenza Di Roma Uomo en Essenza Di Roma Donna vormen een nieuw hoofdstuk in de Roma collectie van Laura Biagiotti en werden gecreëerd voor de moderne man en vrouw die naar elegantie en plezier in het dagelijks leven streven.

Romamor, een eerbetoon aan de liefde, aan Rome en aan de vrouwelijkheid. Net zoals een Romeinse zuil verschillende kanten heeft, zo verschillend zijn de facetten van de vrouw die Romamor draagt. Ze neemt het leven licht op, geniet ten volle van elk moment - altijd op zoek naar het bijzondere, naar vrijheid en romantiek. En wanneer ze vindt wat ze wil, neemt ze het, in plaats van te wachten. Wetende dat het begin van een prachtig verhaal overal verborgen kan zijn - en Romamor is de geur die ermee gepaard gaat. Het staat voor een modern hoofdstuk. Een geur om verliefd op te worden.

laura_biagiotti_romamor_parfumcenter_1275x730
Meer informatie

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Laura Biagiotti Romamor 50ml eau de toilette spray
    € 67,00 Speciale prijs € 27,95 Normale prijs € 34,95

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het klassieke parfum Roma van Laura Biagiotti is ook vandaag de dag nog onweerstaanbaar. De oriëntaalse geur voor vrouwen laat u weg dromen en blijft heerlijk ruiken, de hele dag door. Laura Biagiotti Roma is in onze webshop verkrijgbaar als eau de toilette en als luxe showergel. In 2010 heeft Laura Biagiotti het verleidelijke Mistero di Roma Donna op de markt gebracht, een geur die, net als Roma eau de toilette, doet denken aan het bruisende Rome.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.