Velvet Orchid (Lumière)

Het sensuele Tom Ford Velvet Orchid parfum is een genot om te dragen! Tom Ford valt als modeontwerper op door zijn klassieke fashion met excentrieke accenten. Wellicht doordat hij zijn carrière begon als architect. In de strakke lijn van de paarse flacon herken je ook de hand van de bouwmeester. Tom Ford Velvet Orchid is een zelfbewuste eau de parfum met aroma’s die als fluweelzachte laagjes over elkaar zijn gedrapeerd. Deze unieke geurcreatie past perfect bij de zelfbewuste vrouw die weet wat ze wil.

Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tom Ford Velvet Orchid Lumière

Met topnoten van mandarijn, bergamot, rum en honing opent Tom Ford Velvet Orchid spectaculair. Deze creatie is de iets meer verfrissende tegenhanger van haar voorganger Tom Ford Black Orchid. Beide geuren zijn sensueel en ademen de geur van diepe verlangens. Alleen bij Tom Ford Velvet Orchid Lumière is een vleugje speelse lichtzinnigheid toegevoegd. Dit zie je terug in de kleurige flacon die als het ware iets oplicht door een stijlvol goudpaars contrast. Bij ParfumCenter bestel je deze exclusieve eau de parfum voordelig online!

Tom Ford Velvet Orchid eau de parfum

De caramelachtige noot van rum en honing geeft de Tom Ford Velvet Orchid eau de parfum een aangename intensiteit. Deze wordt in het hart versterkt door de toevoeging van roos, jasmijn en zwarte orchidee. De exotische aroma’s van sandelhout, mirre en vanille vormen een raadselachtige basis. Niet voor niets wordt paars vaak gezien als de kleur van spiritualiteit en mysterie. Dit is de kleur waarop de geur van de Tom Ford Velvet Orchid eau de parfum lijkt te zijn geïnspireerd. Het meer zomerse Tom Ford Orchid Soleil is hierop een perfecte aanvulling. Ook met dit Tom Ford Parfum voor dames trekt u zeker de aandacht.

Tom Ford Velvet Orchid Lumière kopen

U profiteert van een scherpe prijs en een snelle levering door bij ParfumCenter uw Tom Ford Velvet Orchid Lumière parfum te kopen. U heeft in onze webshop de keuze uit diverse afmetingen van 30, 50 en 100 ml. Alle uitvoeringen worden door ons geleverd in de originele designflacon. Uw Tom Ford Velvet Orchid Lumière parfum kopen doet u eenvoudig bij ParfumCenter. Wij hebben een veelzijdig aanbod Tom Ford parfum. Wilt u kennismaken met andere creaties zoals Tom Ford White Patchouli? Ook deze bestelt u bij ons eenvoudig en voordelig online!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.