Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Reminiscence Love Rose 50ml eau de parfum spray

Reminiscence Love Rose 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 84,38

Speciale prijs: € 69,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 17%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Reminiscence Love Rose 50ml eau de parfum spray

Love Rose, een spontane ontmoeting met een 'edele dame', de Centifolia Roos.

Love Rose, een uitzonderlijk boeket rond de Centifolia Roos, de meest kostbare van alle rozen, geteeld in Grasse, Frankrijk. Een frisse start van citrusvruchten, een verfijnd hart van versmeltende roos, iris en jasmijn-absolues, over een verleidelijke musk-basis.
In de collectie Histoire de Fleurs, een romantische, elegante collectie, met de signatuur van Reminiscence, verteld Love Rose Eau de Parfum een uniek verhaal. Voor deze collectie is de dop van de flacon versierd met juwelen in fetish Reminiscence-kleuren en -materialen, zilver, turkoois en kristallen.

Reminiscence Love Rose; fris, romantisch, poederachtig en sensueel

Deze belofte belichaamt het nieuwe olfactorische verhaal van Reminiscence. Nino Amaddeo, de oprichter van het merk, is een man die niets aan het toeval overlaat. Hij is een man van samenkomsten, van ontmoetingen rijk aan emotie. Een spontane rendez-vous met een 'edele dame' - de Centifolia Roos. Een parfum dat zijn beloften nakomt. Je ruikt de roos, de muskusachtige basis, alles in een zacht-zoet en licht poederachtig mengsel. Het Florale Chypre parfum voor vrouwen werd in 2014 uitgebracht.

Top : Roos, Citroennoten
Hart : Centifolia Roos, Jasmijn, Iris
Basis : Musk
Meer informatie