Les Notes Gourmandes

reminiscence_1

Met de serie "Les Notes Gourmandes" van Reminiscence Paris, kunnen parfum kenners zich terecht verheugen op lekkernijen die anders aan de smaakpapillen zijn voorbehouden, maar nu de neus vleien.

Reminiscence_Les_Notes_Gourmandes_Banner_Parfumcenter2
Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

In 2008 presenteerde Reminiscence de eerste twee geuren van haar "Les Notes Gourmandes" collectie; Héliotrope (Do Re) en Guimauve (Mi Fa). Ze vertegenwoordigen de analogie van geurige, gourmand en muzikale noten.

Les Notes Gourmandes Héliotrope (Do Re) is de eerste geur van de collectie en heeft heliotroop in het midden. De muziek eromheen is opgebouwd uit groene vijgenaroma in de top, amandel, cederhout en Javaanse patchouli in het hart, met in de langdurig aanhoudende basis een fusie van fluweelachtige vanille, tonkaboon,benzoë Siam en sensuele muskus.

Les Notes Gourmandes Guimauve (Mi Fa) is de tweede geur in de collectie. Het ritme is gebouwd rond de gourmand zoete marshmallow, omgeven door bergamot, mandarijn en neroli in de top, amandel, lavendel, rozemarijn, munt, petitgrain, jasmijn en zwarte peper in het hart en fluweelzachte vanille, sandelhout en sensuele muskus in de langdurig aanhoudende basis.

Reminiscence Sol La en Si Do voltooien de collectie "Les Notes Gourmandes" en begeleiden de eerste twee edities Héliotrope (Do Re)en Guimauve (Mi Fa).

Sol La is een charmante dans van delicaat fruit, eucalyptus, rozemarijn en Chinese sinaasappelbloesem, met een fris mediterraan aroma, waardoor deze geur fris en luchtig is.

Si Do brengt een golf van energie met edele bloemen, die uw huid strelen en de verbeelding prikkelen. De samenstelling is gebaseerd op de iris uit Florence, amber en ceder, een waardevolle, bijzondere en uiterst sensuele melodie creërend.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.