Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Reminiscence parfum

Het exotische ontwerp van Reminiscence sieraden introduceert de draagster ervan in een wereld van dromen en prachtige vergezichten. Reminiscence parfum houdt de herinnering aan mysterieuze ervaringen levend. Elke geursensatie is niet alleen dromerig en intiem maar ook verfrissend en opwekkend. Het ontwerp van de vrolijke designverpakking is tevens een decoratie voor elke badkamer. ParfumCenter heeft Reminiscence parfum voor zowel dames en heren.

Meer informatie
Reminiscence

41 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Reminiscence parfum Rem

De exotische twist van Reminiscence parfum Rem ademt de kalmte van de Stille Zuidzee. Deze geurlijn neemt u mee op reis naar zonovergoten eilanden waar de loomte van de zon het levensritme bepaalt. Musk, tonkaboon en vanille vormen een licht sensuele basis. Florale en maritieme topnoten en patchouli zorgen voor een delicaat evenwicht. In ons assortiment Reminiscence parfum Rem vindt u naast eau de toilette en eau de parfum ook geurige bodylotion uit dezelfde serie.

Reminiscence parfum Les Notes Gourmandes

Weinig geuren spreken zo tot de verbeelding als Reminiscence parfum Les Notes Gourmandes. De Reminiscence parfumeurs hebben zich gewaagd aan de stoutmoedige poging om de wereld van de smaak in fantasierijke geuren te verbeelden. Reminiscence parfum les notes gourmandes is hiervan het verrassende resultaat. Sol La is een van deze creaties. Het is een verfrissend ode aan fruit, eucalyptus, rozemarijn en Chinese sinaasappelbloesem. U bestelt dit unieke parfum bij ParfumCenter voordelig in originele verpakking.

Reminiscence parfum Love Rose

De romantiek van de rozengeur weet steeds weer nieuwe generaties parfumeurs te bekoren. Reminiscence parfum Love Rose is samengesteld uit de kostbare geuressence van een hand geplukte Centifolia roos. Deze is speciaal in Grasse gekweekt, een van ‘s werelds olfactorische hoofdsteden waar sinds jaar en dag de beroemdste geuren hun oorsprong vinden. Reminiscence parfum Love Rose is een ambachtelijk parfum met beide benen in de traditie. Bij ParfumCenter bestelt u de verschillende geurcreaties voordelig!