Patchouli

reminiscence_1

De patchouli geurakkoorden liggen ten grondslag aan elke Reminiscence Patchouli geur. Het donker karakter brengt diepte en sensualiteit in parfums. Patchouli reageert sterk op andere ingrediënten. Zo komt er met elke nieuwe samenstelling een ander karakter naar voren. De originele Reminiscence Patchouli is een oriëntaalse, houtachtige damesgeur die in 1970 is gelanceerd. Reminiscence Paris heeft zijn stempel zodanig op de jaren zeventig gedrukt dat de geur onlosmakelijk verbonden is met deze periode. Het is een wereldwijde bestseller!

reminiscence_patchouli_elixir_parfumcenter_slider_2024_1
Meer informatie

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Reminiscence Patchouli Blanc

In 2015 wordt Reminiscence Patchouli Blanc gelanceerd. De geur laat een warm, sensueel en vrouwelijk spoor achter op de huid. Het is beschreven als schoner en zachter dan het origineel. Door het gebruik van ‘witte’ grondstoffen breekt de heldere Reminiscence Patchouli Blanc met het onstuimige karakter van zijn iconische grondlegger. De sporen van het legendarische Reminiscence Patchouli worden in Patchouli Blanc perfect geharmoniseerd. Met deze geurige variatie wordt een nieuw tijdperk ingezet. Bekijk ons ruime assortiment voor meer Reminiscence dames geuren.

Reminiscence Elixir Patchouli

Bent u op zoek naar een vrouwelijke en zwoele geur? Reminiscence Elixir Patchouli heeft met zijn oriëntaalse, houtachtige samenstelling de perfecte ingrediënten. Onder andere cederhout, patchouli, vanille, tonkaboon en lichte musk zorgen voor een ideale combinatie van geurnoten. Reminiscence Elixir Patchouli is een heruitgave van Reminiscence’s eerste geur uit 1970. Als u eens een ander Reminiscence parfum wilt proberen kijk dan online bij ParfumCenter. Wij hebben zeer scherpe prijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.