Rem

reminiscence_1

Kleine geluksmomenten ervaart u met het dragen van elke Reminiscence Rem geur. Niet alleen fraaie sieraden zijn belangrijk om je stijl neer te zetten, een overheerlijke geur is een accessoire dat de beleving afmaakt. Dit beseft het Franse juwelen- en parfumhuis Reminiscence zich maar al te goed. Daarom lanceert het in 1996 Reminiscence Rem eau de toilette, een floraal aquatische geur voor mannen en vrouwen. Het best verkochte Reminiscence parfum ademt de vrolijkheid en de sfeer van exotische eilanden. Het zijn de kleine dingen die het doen!

reminiscence_rem_parfumcenter
Meer informatie

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Reminiscence parfum Rem

Een vrouwelijker en intensere versie van Rem eau de toilette is het Reminiscence parfum Rem. De diep en intens blauwe flacon doet denken aan de stille zuidzee. Het biedt een opmerkelijk palet van edele geuren. Aan kop staan de roos, sering en jasmijn gecombineerd met frisse marinenoten. In het hart zit de bekende patchouli samen met de roos. De basis van het Reminiscence parfum Rem bestaat uit de warme en sensuele geur van vanille, tonkaboon en witte musk. Een bijzondere geur voor de charmante en elegante vrouw!

Reminiscence Rem 100 ml

Elke variant van Reminiscence Rem is in 100 ml flacon verkrijgbaar bij Parfumcenter. Wij bieden zeer scherpe prijzen! Dat maakt het uitproberen van een andere Reminiscence dames geur zeer aantrekkelijk. In ons uitgebreide assortiment kunt u ook eens kijken naar onze miniaturen, kleine cadeautjes voor iedereen. Uw eigen Reminiscence Rem geur in 100 ml uitvoering blijft uiteraard favoriet! Ga naar onze website en profiteer van onze voordelen.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.