Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Parma Colonia Quercia 100ml Eau De Cologne Spray

Acqua di Parma Colonia Quercia 100ml Eau De Cologne Spray

Normale prijs: € 199,78

Speciale prijs: € 137,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de Cologne

Acqua di Parma Colonia Quercia 100ml Eau De Cologne Spray


Colonia Quercia is een reis naar Piemonte, naar aristocratische en historische families, in de schaduw van de heilige boom, de eik, symbool van moed, waardigheid en geborgenheid.De eik, die al vroeger als de koning van bomen of de boom van het leven is gewaardeerd door zijn uitzonderlijke levensduur, was altijd een symbool van genade en moed.
De zachte mos die op zijn bast groeit bevat één van de meest waardevolle en zeldzame ingrediënten van de kwaliteits parfumerie, eikenmos, dat is het hart geworden van een nieuwe en exclusieve olfactieve samenstelling : Acqua di Parma Colonia Quercia.

De citrusrijke opening van de compositie weerspiegelt het unieke en onvergetelijke karakter van Colonia. Noten van citroen, bergamot, petitgrain en roze peper leiden naar het hart van Quercia, vol met levendige geranium, kardemom en ceder. Dit is de introductie van de finale, die licht, verfijnd en krachtig is. De leidende rol blijft behouden door Eikenmos, een zeldzaam ingrediënt, zeer rijk , waardoor Colonia Quercia een unieke levensduur en hoge elegantie biedt. De aroma's van mos en hout in de basis worden gecombineerd met Tonka en de kostbare warmte van patchouli. Een kruidige oriëntaalse geur


Top :Petitgrain olie (stengels en blaadjes), Bergamot, Citroen en Roze peper
Hart :Kardemom, Geranium en Ceder
Basis :Tonkaboon, Patchouli en Eikenmos.

Meer informatie