Colonia Essenza

acqua-di-parma

Essenza di Colonia is met de hand vervaardigd in dezelfde traditie als het oorspronkelijke en iconische Colonia, dat de essentie van de Italiaanse luxe en stijl vertegenwoordigt. Essenza di Colonia is een houtachtige citrusgeur voor mannen en vrouwen. Stijlvol, verfijnd en elegant.

Acqua_di_Parma_Colonia_Essenza_Parfumcenter_Banner_2024_1
Meer informatie

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Acqua di Parma Essenza Colonia

Het parfumhuis Acqua di Parma blaast oude tradities steeds opnieuw leven in met innovatieve creaties zoals Acqua di Parma Essenza. Colonia is de naam voor de originele serie die in 1916 op de markt werd geïntroduceerd. Alle edities zijn geïnspireerd op het typische Italiaanse landschap en de frisse geuren die daar bijhoren. Acqua di Parma Essenza Colonia is een geslaagde herinterpretatie van de oude iconische receptuur. Bij ParfumCenter ontdekt u ook heel eenvoudig andere exclusieve geuren uit dezelfde serie zoals:

Acqua di Parma Essenza eau de cologne

Bij ParfumCenter vindt u een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten en parfum voor heren. Naast Acqua di Parma Essenza eau de cologne vindt u in onze webshop ook een deodorant, aftershave lotion en een douchegel uit dezelfde serie. Zo maakt u eenvoudig uw verfrissende geursensatie compleet. Wilt u uw Acqua di Parma Essenza eau de cologne extra voordelig online bestellen? Kies dan voor een grote flacon van 180 ml! Al ons Acqua di Parma heren en dames parfum is scherp geprijsd en wordt geleverd in de originele flacon!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.