Colonia Club

acqua-di-parma

Een verfijnde en elegante olfactorische interpretatie van klassieke Italiaanse cologne. Een parfum dat de meest elegante kant van de Italiaanse levensstijl stijlvol belichaamt. Voor een ieder die het leven met passie ervaart en op elk gewenst moment van de frisheid van dit parfum wil genieten. Colonia Club van Acqua di Parma is een houtachtig aromatisch parfum voor vrouwen en mannen.

Acqua_di_Parma_Colonia_Club_Parfumcenter_Slider_2024
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Acqua di Parma Colonia Club eau de cologne

Kiest u het liefst voor een lichte en tegelijk intense geur? Dan is Acqua di Parma Colonia Club een eau de cologne die bij u past. Het verfijnde geurboeket van dit parfum voor heren is op het lijf geschreven van de zelfverzekerde gentleman: zowel subtiel als krachtig! Net zoals iedere creatie van Acqua di Parma is gebruikt gemaakt van natuurlijke ingrediënten die met de hand zijn gedistilleerd. De elegante flacon van Acqua di Parma Colonia Club eau de cologne straalt luxe uit, stijlvol maar zonder onnodige details. Bij ParfumCenter vindt u diverse andere creaties van Acqua di Parma heren en Acqua di Parma dames in een stijlvolle designflacon. Ook deze bestelt u voordelig online.

Acqua di Parma Colonia Club kopen

ParfumCenter biedt u een ruime keuze wanneer u Acqua di Parma Colonia Club wilt kopen. Naast de eau de cologne vindt u in ons uitgebreide assortiment aftershave balsem, hair & showergel en een deodorant spray. De ambachtelijk vervaardigde eau de colognes van Acqua di Parma zijn een waar genot om te dragen. Daarom vindt u in onze webshop ook andere exclusieve creaties uit dezelfde serie zoals:

Acqua di Parma Colonia Club kopen doet u voordelig bij ParfumCenter. Bekijk ons ruime aanbod en bestel voordelig!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.