Colonia

acqua-di-parma

In 1916 bracht het Italiaanse merk Acqua di Parma het Colonia parfum voor het eerst op de markt. De oorspronkelijke samenstelling bleef al die tijd ongewijzigd en is nog altijd immens populair. Het Acqua di Parma Colonia parfum wordt, net zoals in 1916, met de hand gedistilleerd. Hierdoor bestaat het parfum uit intense geuren waar je de hele dag van zult genieten.

acqua_di_parma_colonia_collection
Meer informatie

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Acqua di Parma Colonia Essenza

Gevoel voor stijl heeft een naam, een gezicht en een geur: Acqua di Parma Colonia Essenza! Deze eau de Cologne heeft een houtachtige basis die in de topnoot wordt aangevuld met verfrissende aroma’s van bergamot, citroen, mandarijn en sinaasappel. Het florale hart zorgt voor een subtiele balans. Ware elegantie schuilt in de eenvoud en resolute keuzes. Acqua di Parma Colonia Essenza is een Acqua di Parma parfum voor heren die weten wat ze willen. Naast Acqua di Parma Essenza vindt u bij ParfumCenter ook andere aansprekende parfumseries zoals Acqua di Parma Collezione Barbiere en Acqua di Parma Blu Mediterraneo.

Acqua di Parma Colonia Pura

Gaat u graag elegant en zelfverzekerd gekleed? Dan is Acqua di Parma Colonia Pura voor u de perfecte begeleidende geur! De krachtige basis van ceder en patchouli wordt aangevuld met een kruidig-floraal hart met aroma’s van koriander, sambac, jasmijn en narcis absolue. Acqua di Parma Colonia Pura opent fris met bergamot, petitgrain en sinaasappel. Dit is een heerlijk parfum voor heren waarmee u frisheid en energie uitstraalt! ParfumCenter levert u deze unieke geur in de originele designflacon!

Acqua di Parma Colonia Intensa

Het avontuurlijk parfum van Acqua di Parma Colonia Intensa is uitgesproken mannelijk. Dit merkt u direct aan de intense leerakkoorden in combinatie met kruidige aroma's van mirte, wierook en cederhout. Citrus, karmemom en gember zorgen voor de krachtige touch in de topnoot waarmee Acqua di Parma Colonia Intensa opent. Bij ParfumCenter bestelt u al uw Acqua di Parma parfum voordelig online. Bovendien zorgen wij voor een snelle levering!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.