Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Parma Essenza

Italianen houden van traditie, finesse en elegantie. Acqua di Parma Essenza is de geur die past bij het Italiaanse gevoel voor stijl. Deze klassiek eau de cologne heeft een houtachtige basis die verfrissend opent met karakteristieke citrus aroma’s. Door de toevoeging van Jasmijn en lelietje-van-dalen aan het hart ontstaat een harmonieus geheel. De ingrediënten van Acqua di Parma Essenza zijn met de hand gedistilleerd. U ruikt niet alleen vakmanschap, maar ziet het ambacht ook terug in de luxe flacon waarin overbodige details zijn weggelaten.

Meer informatie
Colonia Essenza

Acqua di Parma Essenza Colonia

Het parfumhuis Acqua di Parma blaast oude tradities steeds opnieuw leven in met innovatieve creaties zoals Acqua di Parma Essenza. Colonia is de naam voor de originele serie die in 1916 op de markt werd geïntroduceerd. Alle edities zijn geïnspireerd op het typische Italiaanse landschap en de frisse geuren die daar bijhoren. Acqua di Parma Essenza Colonia is een geslaagde herinterpretatie van de oude iconische receptuur. Bij ParfumCenter ontdekt u ook heel eenvoudig andere exclusieve geuren uit dezelfde serie zoals:

Acqua di Parma Essenza eau de cologne

Bij ParfumCenter vindt u een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten en parfum voor heren. Naast Acqua di Parma Essenza eau de cologne vindt u in onze webshop ook een deodorant, aftershave lotion en een douchegel uit dezelfde serie. Zo maakt u eenvoudig uw verfrissende geursensatie compleet. Wilt u uw Acqua di Parma Essenza eau de cologne extra voordelig online bestellen? Kies dan voor een grote flacon van 180 ml! Al ons Acqua di Parma heren en dames parfum is scherp geprijsd en wordt geleverd in de originele flacon!