Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Parma Iris Nobile

Het speciaal voor vrouwen gecreëerde parfum Acqua di Parma Iris Nobile is een ode aan de irisbloem. Deze prachtige plant heeft een karakteristieke geur en geeft dit parfum een uniek karakter. De harmonie en het evenwicht zijn ongekend. Naast een parfum, vindt u ook een bodylotion en douchegel in de Acqua di Parma Iris Nobile serie. Deze zullen u, net zoals het parfum, versteld doen staan en laten genieten door de intense geuren.

Meer informatie
Iris Nobile

Acqua di Parma Iris Nobile eau de parfum

Met het stijlvolle Acqua di Parma Iris Nobile eau de parfum heeft het Italiaanse topmerk Acqua di Parma opnieuw een populaire geur ontwikkeld. Het parfum bestaat uit een elegant bloemenboeket waarbij de iris een absolute hoofdrol speelt. geflankeerd door onder andere de tuberoos en Hibiscus zal het aroma van de iris u laten stralen. Zoete en kruidige geuren van onder andere patchouli, eikenmos, bergamot en mandarijn brengen het Acqua di Parma Iris Nobile eau de parfum volledig in evenwicht. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Combineer dan het parfum met overige producten van Acqua di Parma dames en stel een heerlijk, intens geurend pakket samen.

Acqua di Parma Iris Nobile online

Bij ParfumCenter bestelt u eenvoudig uw producten van Acqua di Parma Iris Nobile online. Ons complete assortiment vindt u terug in de webshop. Zo hebben wij naast de Iris Nobile-lijn ook vele producten uit de Acqua di Parma Blu Mediterraneo serie waarmee u zich aan de kust van de Middellandse Zee waant. Welk parfum u ook kiest, u krijgt bij ons altijd de originele geur in de bijbehorende verpakking geleverd. Bestel nu voordelig uw parfum van Acqua di Parma Iris Nobile online en profiteer van onze snelle levering!