Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Parma Rosa Nobile 50ml Eau De Parfum Spray

Acqua di Parma Rosa Nobile 50ml Eau De Parfum Spray

Normale prijs: € 164,00

Speciale prijs: € 112,95

  • In voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Acqua di Parma Rosa Nobile 50ml Eau De Parfum Spray

De Nobile collectie van het Italiaanse huis Acqua di Parma presenteerde in 2014 een nieuwe geur gewijd aan de roos. Rosa Nobile eau de parfum vervolledigd de luxueuze, verfijnde en uiterst elegante collectie, waaronder Iris Nobile, Magnolia Nobile en Gelsomino Nobile geïnspireerd door iris, magnolia en jasmijn. Door het volgen van de Italiaanse collectie en het selecteren van de beste ingrediënten om de stijl van het merk te vertegenwoordigen, selecteerde Acqua di Parma een speciaal soort Centifolia roos, die alleen in Italië groeit en bloeit, om als inspiratie van het nieuwe parfum te dienen.
Rosa Nobile eau de parfum opent met een sprankelende, sappige, Italiaanse stijl signatuur van bergamot en mandarijn, die met hun aroma's het florale hart, gekruid met een snufje zwarte peper verlichten. Citrusvruchten en pittige noten van peper leiden ons naar de Italiaanse roos, die de hoofdrol in de compositie, verrijkt met lelietje van dalen, fluweelachtig viooltje en zachte pioen heeft. De basis bevat droge, verfijnde houtachtige noten van ceder en amber, omringd met sensuele musk.
De speciale soort Centifolia roos, geselecteerd als ingrediënt van Rosa Nobile eau de parfum groeit in de rozentuin in Piedmont, op een beperkte organische plantage in de buurt van de stad Alba. Knoppen van deze soort worden in de vroege ochtend met de hand geplukt, terwijl de tuin nog bedauwd is. Het plukken duurt 40 dagen in mei en juni, als de geur zijn hoogtepunt bereikt en het meest intens is.

Top : Mandarijn Bergamot Peper
Hart : Roos Lelietje-van-dalen Pioen Viooltje
Basis : Ceder Amber Musk
Meer informatie