Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Diesel parfum

Bekijk ons ruime en gevarieerde aanbod Diesel parfum in onze webwinkel. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn jeans en mode en straalt een stoere en sexy stijl uit. Daarnaast staat Diesel voor het opvallen en durven dat u met zijn geuren en kleren doet. En dat ruikt u ook bij een Diesel parfum dankzij de houtachtige ingrediënten. U maakt een goede indruk en zorgt voor uw eigen identiteit. Daarnaast staat Diesel om zijn eigenzinnigheid, wat u terug ruikt in de lijn Fuel for Life. De geur van dit Diesel parfum is innovatief en zeer verleidelijk en aantrekkelijk voor zowel de vrouwen als mannen.

Meer informatie
Diesel

28 artikel(en)

Diesel parfum mannen

Voor de heren raden wij aan een kijkje te nemen in ons Diesel parfum mannen assortiment. Hier vindt u ook de geuren van de bekende lijn Only the Brave. De parfums van die collectie hebben naar oriëntaal-houtachtige noten in combinatie met frisse, sprankelende citroen- en mandarijngeuren. De geuren van deze Diesel parfum mannen lijn zijn geschikt voor de zelfbewuste mannen die ervoor kiezen helden te zijn. Daarnaast hebben wij de Tattoo en Wild versie van Diesel Only the Brave lijn in onze webwinkel.

Diesel parfum vrouwen

Uiteraard kunnen de dames ook bij ParfumCenter terecht voor hun favoriete Diesel geur. Ons Diesel parfum vrouwen aanbod bevat naast de Fuel for Life ook de Loverdose collectie. De flesjes van deze lijn hebben een lieflijke hartvorm en de geur laat uw sensualiteit tot leven komen.

U kunt de geuren van zowel de Diesel parfum vrouwen als mannen collectie voordelig in onze webwinkel bestellen. Daarnaast krijgt u bij ParfumCenter een verzekerde verzending en kunt u uw Diesel parfum binnen enkele dagen in huis verwachten!