Diesel

Bij ParfumCenter vindt u in onze webwinkel een ruim aanbod Diesel parfum. Dit stoere, sexy en robuuste Italiaanse merk is voor als u wil opvallen door een goede indruk te maken voor uw eigen identiteit. In 1978 is het merk Diesel opgericht door Renzo Rosso. De ontwerper wilde een merk creëren dat stond voor passie, individualiteit en zelfexpressie. Dit is begonnen met jeans, maar al snel wilde Rosso meer. In 1996 is het eerste parfum van Diesel op de markt gebracht. De geuren staan bekend om zijn eigenzinnigheid wat terug is te ruiken in de lijn, zoals bij Fuel for Life. De aantrekkelijke geuren met houtachtige topnoten zorgen voor een eindeloze sensatie gedurende de hele dag! Diesel parfum is er voor zowel dames als heren.

Meer informatie

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diesel parfum mannen

Voor degene die stoer is, risico's neemt en zelfverzekerd is. Shop Diesel parfum voor mannen! Een van de populaire geuren van dit merk is de Diesel Only The Brave serie uit 2014. De heerlijke geur van oriëntaalse-houtachtige noten laat een positieve indruk achter. De naam zegt het al: ‘BAD’ de ultieme geur is halverwege 2016 gelanceerd en staat voor mannelijkheid. Naast deze geuren heeft zijn er nog vele die bij mannen in de smaak vallen. Het Diesel parfum mannen zijn levendig en avontuurlijk voor echte mannen!

Diesel parfum dames

De prachtige flesjes zijn ontworpen met een verhaal en zijn stijlvol vormgegeven. Diesel parfum voor dames zijn echte schijnwerpers wanneer u deze bekijkt. Loverdose is bijvoorbeeld gevormd naar een dodelijk wapen van verleiding. De topnoten van deze geur bestaan uit frisse mandarijn en scherp steranijs, waardoor deze bloemige geur een kruidig accent krijgt. U vindt gemakkelijk een diesel dames parfum dat bij u past. Bij ParfumCenter bestelt u uw favoriete Diesel geur voordelig online in de originele designflacon.

Diesel parfum Fuel for Live

Jeugd, vrijheid en modieus straalt het uiterlijk van deze geur uit. Diesel parfum Fuel for Life bevat de topnoten mandarijn en roze peper. Het hart wordt gedomineerd door zachte en heldere jasmijn. Deze sensuele geur is een must voor iedere vrouw die aantrekkelijk en verleidelijk voor de dag wil komen. Live Begint het al te kriebelen? Kies voor Diesel parfum Fuel for Live en geniet van een frisse geur, de hele dag lang!

Copyright © 2021 ParfumCenter.nl. All rights reserved.