Very Irresistible

givenchy

Als je op zoek bent naar een moderne aromatische geur dan is Givenchy Very Irresistible de juiste keuze! Dit is een perfecte geur voor zowel overdag als in de avonduren. Dit komt doordat deze geur erg toegankelijk en voor iedereen draagbaar is. Het gezicht van dit parfum is actrice Liv Tyler, een sterke onafhankelijke vrouw met een moderne en tijdloze uitstraling en geeft daardoor een perfecte beeld weer van Givenchy Very Irresistible.

givenchy_very_irresistibleparfumcenter_1275x730
Meer informatie

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Givenchy Very Irresistible eau de parfum

Door de frisse en energieke geur is Givenchy Very Irresistible eau de parfum erg verrassend en zeer vrouwelijk. De combinatie van anijs, vijf rozen en een zoete nuance maakt dit parfum warm en zonnig tegelijk. Dit onweerstaanbare Givenchy parfum voor dames is perfect voor de zelfverzekerde vrouw die het dagelijks durft te dragen. Plaats nu je bestelling en je hebt Givenchy Very Irresistible eau de parfum snel in huis!

Givenchy Very Irresistible eau de toilette

Wil je er zeker van zijn dat je 100% originele Givenchy Very Irresistible eau de toilette bestelt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jij krijgt jouw parfum in de originele verpakking thuisgestuurd, een waar genot om te ontvangen of als cadeau te geven aan je vrouw, dochter of vriendin. Kun je je niet identificeren met Givenchy Very Irresistible eau de toilette? Bekijk dan onze mysterieuze geur Givenchy Ange ou Démon.

Givenchy Very Irresistible 75 ml

Hét parfum voor dames is toch wel Givenchy Very Irresistible 75 ml! Door de bijzondere combinatie van geuren ontstaat er een elegante weerspiegeling van de onweerstaanbare vrouw. De geur centreert zich met maar liefst vijf verschillende rozen: gewaagde pioen, spontane fantasia, intense passie roos, sensuele emotion roos en de elegante centifolia roos. In ons ruime assortiment vind je ook Live Irresistible, de geur die vrolijke momenten omlijst. Ontdek jouw favoriete parfum in onze webshop!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.