Ysatis

givenchy

Deze eigenzinnige geur van Givenchy Ysatis, staat voor macht en verleiding. Het is een heerlijk parfum dat wordt gedomineerd door de oosterse geur van Ylang-Ylang en mandarijn. Braziliaanse rozenhout en kokosnoot maken dat dit parfum zo bijzonder is dat het een genot is om deze geur te ruiken. De kruidnagel en vanille vormen dit parfum tot een verrassend geheel en maken het helemaal af. Dit is een geur die niemand snel vergeet! Givenchy Ysatis is echt een geur voor de zelfverzekerde en ondernemende vrouw.

Givenchy_Ysatis_Parfumcenter_Banner2_2024
Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Givenchy Ysatis eau de toilette

Bij ParfumCenter kunt u voordelig Givenchy Ysatis eau de toilette bestellen. Deze verrassende en intrigerende geur werd al in 1984 gecreëerd. Door de sensuele geuren van jasmijn, Egyptische roos en florentijnse Iris is deze geur een parfum die absoluut tijdloos is. Deze florale chypre geur Givenchy Ysatis eau de toilette wordt in de originele verpakking verzonden. Bestel snel en veilig bij ons online!

Givenchy Ysatis kopen

Bent u een vrouw die graag op de voorgrond treed? Dan kunt u bij ons Givenchy Ysatis kopen, deze heeft u binnen enkele werkdagen in huis. Wilt u liever een geur die een ander karakter met zich meebrengt, bekijk dan Givenchy Very Irresistible. Wie weet kunt u zich hiermee identificeren! Al onze parfums zijn 100% authentiek en deze leveren wij deze in originele verpakking. Schroom niet om nu bij ParfumCenter de overheerlijke Givenchy Ysatis te kopen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.