Bloom

gucci_4

Het is alsof je een wandeling maakt door een prachtige bloementuin. En met het dragen van Gucci Bloom kom je, zoals de naam al weggeeft, ook echt tot bloei. Het parfum is rijk aan witte bloemen en de geurnoten van natuurlijke tuberoos en jasmijn komen tot leven wanneer ze in contact komen met jouw huid. De Chinese kamperfoelie geeft het geheel een bijzondere afwerking, een poederachtig bloemenrandje. 

gucci_bloom_parfumcenter_1275x730_1
Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gucci Bloom parfum

Met het boeket van het Gucci Bloom parfum worden verschillende uitingsvormen van de moderne vrouwelijkheid gevierd- authentiek, levenslustig, intens en sensueel. Alessandro Michele, de creatief directeur van het modehuis, laat zijn creativiteit voor het eerst los in de wereld van geur. Samen met meester parfumeur Alberto Morillas is het Gucci Bloom parfum met tuberoos en jasmijn tot stand gekomen. Een weelderig Gucci parfum dat zeer voordelig verkrijgbaar is bij ParfumCenter!

Gucci Bloom 50 ml

Hoe fijn is het om het hele jaar te genieten van een prachtige tuin in bloei? Met een Gucci Bloom 50 ml flacon kom je de winter wel door! Alleen de verpakking is al een prachtig plaatje. Deze is van binnen en buiten bedrukt met Herbarium, een rood-wit toile de jouy-dessin van bladeren, kersentakken en bloemen. In de donkere maanden krijg je een extra boost levenslust van de inhoud. Een Gucci Bloom 50 ml flacon haal je snel in huis met ParfumCenter.

Gucci Bloom kopen

Wil je Gucci Bloom kopen om jouw vrouwelijkheid te bevestigen? Niet zo gek aangezien dit parfum vol zit met florale geurnoten. En dan is er nog het Gucci parfum voor dames, Gucci Bloom Nettare Di Fiore. Een geur die net zo vol zelfvertrouwen zit als de oorspronkelijke Bloom, maar door de toevoeging van gember wordt de vrouwelijkheid nog dieper gekenmerkt. Eenvoudig en voordelig Gucci Bloom kopen doe je bij ParfumCenter, net als ieder ander parfum voor dames!

Gucci Bloom aanbieding

ParfumCenter biedt je een doorlopende Gucci Bloom aanbieding. Bovendien ben je bij ons verzekerd van 100% originele parfums in designverpakking. Naast de heerlijke geur, geniet je dus ook van de verpakking als stijlvolle decoratie die extra aandacht verdient op een mooie plek in huis. Onze parfum aanbieding bestaat onder andere uit Gucci Rush. Wij zorgen voor scherpe prijzen én een snelle levering, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe parfum. De beste Gucci Bloom aanbieding vind je bij ons!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.