Guilty

gucci_4

Uitdagend en gewaagd, dit is precies wat Gucci Guilty is. De vrouw die dit parfum draagt weet dat, maar voelt zich zeker niet schuldig. En dat is ook absoluut niet nodig, want wat is er mis met plezier maken?! De losbandige vrouw draagt Gucci Guilty met trots en weet hiermee haar identiteit stevig neer te zetten. Er is in dit opzicht dan ook absoluut geen ruimte voor twijfel. Met de verleidelijke geuren van Gucci Guilty wordt de zelfbewuste vrouw van deze tijd weer op de kaart gezet!

gucci_guilty_pour_femme_cadeau_tip_slider_-parfumcenter
Meer informatie

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gucci Guilty dames

In wezen draait de geur Gucci Guilty voor dames geheel om vrouwen die helemaal vrij zijn. Het is een krachtige verklaring van zelfexpressie en onbevreesdheid en werkt net als Gucci Guilty pour Homme verslavend. De flacons van beide geuren hebben hetzelfde silhouet en geven hiermee de gelijke rechten tussen man en vrouw aan. Gucci Guilty voor dames heeft een warme combinatie van patchouli en amber in de basis en een hart waarbij florale tonen worden gecombineerd met zoet-sappig fruit.

Gucci Guilty Absolute

Zoals het oorspronkelijke parfum sprankelend opent met mandarijn, heeft Gucci Guilty Absolute braam in de top zitten. Dit geeft een minder traditioneel fruitig aspect aan de geur. Maar de vraag is; wat is er standaard en traditioneel aan dit Gucci parfum voor dames?! Van Gucci Guilty Absolute is ook een Gucci parfum voor heren, voor de rebelse man die breekt met conventionele geurcompostisies. Bij ParfumCenter wordt elke geur in een originele verpakking geleverd!

Gucci Guilty 50 ml

Gebruikt u voor de afwisseling graag meerdere geuren? Dan is een Gucci Guilty 50 ml flacon perfect! Dit formaat is groot noch klein te noemen. Zo kunt u deze geur goed in de avond gebruiken en kiest u een ander energiek parfum voor overdag, Gucci Bamboo bijvoorbeeld. Door de vrouwelijke zachtheid te benadrukken weet deze geur minstens zo goed te verleiden. Een flacon Gucci Guilty van 50 ml is niet alleen ideaal qua formaat, maar ook zeer voordelig. Zeker wanneer u deze bestelt in onze webshop!

Gucci Guilty kopen

Het Gucci Rush parfum dat liefde op het eerste gezicht vertegenwoordigt, is wellicht de voorloper van Gucci Guilty. Beide kunt u kopen bij ParfumCenter. Hier krijgt u de meest scherpe prijs voor elk parfum voor dames!

*Kunt u de verleiding niet weerstaan en wilt u Gucci Guilty kopen om cadeau te geven? Gegarandeerd succes! Uiteraard hebben we nog veel meer heerlijke geschenksets. Voor ieder persoon en elke gelegenheid is er wel een passende geur aanwezig in ons brede assortiment!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.