Rush

gucci_4

Gucci kwam in 1999 met Gucci Rush sterker dan ooit op de markt. Het gevoel van liefde op het eerste gezicht wordt hiermee zowel bevestigd als gevangen. Deze fruitige, lichtzoete geur met bloemrijke aroma’s is modern en weet te verleiden met oriëntaalse geurnoten. Stel je eens voor; het onvoorstelbare is mogelijk. Met Gucci Rush is het begin van een meeslepende ervaring geopend en kan het alle kanten op. Dit is een gevoel dat je nooit meer los wilt laten!

gucci_rush_parfumcenter_1275x730
Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gucci Rush parfum

Heb je eenmaal de liefde gevonden met het Gucci Rush parfum dan staat de sensualiteit van by Gucci ook op je te wachten! Hiermee kun je in de avonduren iemand sensueel verleiden. En voor een zachtere vrouwelijkheid gebruik je Gucci Bamboo. Zo komt de moderne vrouw die je in alle veelzijdigheid bent echt tot uiting. Laat je meevoeren door Gucci Rush parfum, een geur die onweerstaanbaar is en tegelijkertijd energiek en impulsief.

Gucci Rush 2

Als het gaat om uitbundigheid, is Gucci Rush 2 de overtreffende trap van zijn voorganger. De veelzijdige en levendige bloemen zijn duidelijk van elkaar te onderscheiden, maar vormen toch een harmonieus geheel. De sensuele basis van musk en eikenmos heeft een uitdagende twist van zwarte bes en wordt aangevuld met groene nuances van palm en narcis. Dit exclusieve luchtje is daarmee elegant en eigenzinnig tegelijk! Bij ParfumCenter bestel je Gucci Rush 2 net als elk ander Gucci parfum voor dames of heren eenvoudig online.

Gucci Rush 75 ml

Zoals gezegd, wil je het gevoel dat je krijgt van Gucci Rush nooit meer loslaten. Dankzij een 75 ml flacon hoeft dit ook niet! Dit opvallende flesje heeft genoeg inhoud om je een tijdje zoet te houden, zeker wanneer je de scherpe prijs van ParfumCenter in het achterhoofd houdt. Gucci Rush is naast de 75 ml flacon ook verkrijgbaar in 30 ml. Dit formaat is wat kleiner en daardoor makkelijk mee te nemen in de sport- of reistas. Uiteraard ook altijd leuk om kado te geven, net als onze geschenksets!

Gucci Rush kopen

Bij ParfumCenter is het eenvoudig om Gucci Rush voordelig te kopen. In onze webshop is elk parfum voor dames scherp geprijsd. Dat maakt het nog leuker om jezelf of eventueel een ander eens te verwennen. Wanneer je Gucci Rush online gaat kopen bij ParfumCenter, hoef je niet meer de deur uit en wordt jouw bestelling zo snel mogelijk geleverd. Zo kun je binnen enkele dagen al genieten van een weelderig exotisch boeket. Bij ons vind je 100% originele parfums!

Gucci Rush aanbieding

Bij ParfumCenter profiteer je van onze Gucci Rush aanbieding! Bij ons vind je parfums van bekende merken voor een scherpe prijs. Je krijgt je aankoop altijd thuis in de originele verpakking, zo weet je zeker dat jouw favoriete parfum 100% origineel is. Als je een cadeautje zoekt zijn onze parfum aanbiedingen ideaal. Nog een voordeel van een bestelling bij ons is dat we zorgen voor snelle levertijden! Zo kun je zo snel mogelijk genieten van jouw nieuwe geurtje. Ontdek het voordeel van onze Gucci Rush aanbieding!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.