Flash

jimmy-choo

Sommige parfums leggen zonder gêne de rode loper uit voor uw vrouwelijke schoonheid. Jimmy Choo Flash is hiervan het meest tot de verbeelding sprekende voorbeeld. De paars-blauw gekleurde flacon doet denken aan het fonkelende licht van flitsende camera’s op de catwalk. Ook de geur van Jimmy Choo Flash trekt onverbiddelijk de aandacht. Bij ParfumCenter kunt u deze heerlijke geur voordelig online bestellen in de originele designflacon. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

Jimmy_Choo_Flash_Parfumcenter_Banner_2024
Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jimmy Choo Flash parfum

De geur van witte bloemen vormt het hart van een Jimmy Choo Flash parfum. Op een sensuele basis van heliotroop en blond hout ontvouwt zich een zoet boeket van tuberoos, jasmijn en witte lelie. Door topnoten van mandarijn, aardbei en roze peper krijgt het Jimmy Choo Flash Parfum een energiek, zomers karakter. Parfumeuse Christine Nagel is er in geslaagd om de Jimmy Choo parfums voor vrouwen wederom op de kaart te zetten. Op de menukaart van ParfumCenter ontdekt u ook andere uitbundige creaties, zoals Jimmy Choo Jimmy Choo en Jimmy Choo Blossom.

Jimmy Choo Flash 100 ml

Voor voordeelverpakkingen bent u bij ParfumCenter altijd aan het juiste adres. Wij leveren uw Jimmy Choo Flash in 100 ml verpakking voordelig in een sierlijke flacon met stijlvolle dop. Het glas heeft een zijdezacht blauwe kleur die luxe en overdaad uitstraalt. Jimmy Choo vergeet niet hoe hij ooit begon: als ontwerper van elegante schoenen. Deze glitter en glamour heeft hij nooit opgegeven, wat ook te zien is in het parfum van Jimmy Choo Flash in 100 ml verpakking!

Jimmy Choo Flash online

U profiteert van de scherpste prijs als u uw Jimmy Choo Flash online bij ParfumCenter bestelt. Al onze Jimmy Choo parfums worden geleverd in een originele flacon en met verzekerde verzending. Wij hebben een uitgebreid assortiment met bijzonder creaties Jimmy Choo parfum! Daardoor kunnen wij het Jimmy Choo Flash parfum dat u online bestelt snel leveren uit eigen voorraad. Maak kennis met ons ruime aanbod en profiteer van onze uitgebreide service!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.