Jimmy Choo

jimmy-choo

Als een luxe schoenenmerk de wereld van de glamour verovert, laten de bijbehorende chique parfums nooit lang op zich wachten. In 2011 introduceerde Jimmy Choo dan ook het Jimmy Choo parfum, dat meteen wereldwijd succes oogstte. De geur wordt omschreven als vrouwelijk, krachtig en beladen met sensualiteit. De elegant glinsterende flacon is, net als de schoenen en sneakers van dit merk, een streling voor het oog. Heel toepasselijk is de naam Jimmy Choo Jimmy Choo dubbelop. Na de eau de parfum volgde een jaar later namelijk de eau de toilette uit dezelfde serie. Beide creaties bestelt u voordelig bij ParfumCenter!

Jimmy_Choo_Jimmy_Choo_Parfumcenter_Banner_2024
Meer informatie

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jimmy Choo Jimmy Choo parfum

Zoals past bij een sensuele geur, opent het Jimmy Choo Jimmy Choo parfum met de friszoete verleiding van mandarijn, peer en groene aroma’s. Daarna maak het hart van orchidee de weg vrij voor de zwoele basis van toffee en patchouli. De eau de toilette is de prikkelende opvolger van het Jimmy Choo Jimmy Choo parfum. Hier zet de provocerende topnoot het sensuele avontuur direct op scherp. Jimmy Choo Illicit sluit hier perfect bij aan als sprankelend alternatief voor de zomer. In onze webshop vindt u moeiteloos het Jimmy Choo parfum voor vrouwen dat past bij uw persoonlijke voorkeur.

Jimmy Choo Jimmy Choo online

Bij webwinkel ParfumCenter bestelt u voordelig uw Jimmy Choo Jimmy Choo parfum online. Door ons ruime aanbod kunt u onder andere kiezen uit een kleine flacon van 40 ml en een groter variant van 100 ml. Daarnaast is het bij ons mogelijk om verschillende creaties van het Jimmy Choo parfum te ontdekken, bijvoorbeeld door te kiezen voor een set miniaturen. De mogelijkheden zijn eindeloos als u uw Jimmy Choo Jimmy Choo parfum online bestelt in onze webshop. Wij zorgen voor een snelle levering in de originele designflacon!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.