Blossom

jimmy-choo

Vreugde, energie en glamour horen bij de geur van Jimmy Choo Blossom! Dit parfum is op het lijf geschreven van vrouwen die zelfverzekerd in het leven staan en niet bang zijn om hun eigen sensualiteit te benadrukken. De roze flacon is elegant afgewerkt met een dop in de vorm van een edelsteen. Jimmy Choo Blossom voert u mee naar een droomwereld, waarin alles, speels zacht en rond is. Bij ParfumCenter bestelt u deze chique geursensatie voordelig online!

Jimmy_Choo_Blossom_Parfumcenter_Banner_2024
Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jimmy Choo Blossom parfum

Alle ingrediënten van het Jimmy Choo Blossom parfum werken harmonieus met elkaar samen. Deze geur roept het beeld op van een rozenstruik in volle bloei. Ook het contrast tussen de doornige steel en de tere bloemblaadjes is in geuren en kleuren aanwezig. De zoete geurexplosie van het Jimmy Choo Blossom parfum wordt provocerend aangekondigd met topnoten van citrusvruchten en rode bessen. Het florale hart van roos rust op een sensuele basis van sandelhout en witte musk.

Jimmy Choo Blossom 100 ml

Bij ParfumCenter vindt u een volledig assortiment parfum voor dames in flacons van verschillende grootte. Voor Jimmy Choo Blossom is het 100 ml formaat aan te raden, want op deze betoverende florale geur raakt u nooit uitgekeken! Daarnaast hebben wij als parfumwebshop ook miniaturen van het Jimmy Choo parfum in de aanbieding. Zo heeft u alle mogelijkheden om de diverse creaties van dit topmerk te ontdekken, voordat u zich waagt aan Jimmy Choo Blossom in sierlijke 100 ml flacon.

Jimmy Choo Blossom kopen

Voordelig parfums bestellen in de originele verpakking doet u vanzelfsprekend bij ParfumCenter. Door Jimmy Choo Blossom te kopen slaagt u er altijd in om verleidelijk voor de dag te komen. Jimmy Choo parfum voor vrouwen benadrukt namelijk de natuurlijke schoonheid van de vrouw... en altijd met glitter en glamour. Zo kunt u niet alleen Jimmy Choo Blossom kopen, maar ook andere geursensatie ontdekken, zoals Jimmy Choo Jimmy Choo en Jimmy Choo Flash. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.