Cheap & Chic

moschino

De modewereld reageerde verontwaardigd toen Moschino de Cheap and Chic collectie in 1988 introduceerde. Toch had hij onmiddellijk succes. Zijn brutale mode combineerde op een ludieke manier het chique met het alledaagse. De parfumcollectie met dezelfde naam is al net zo provocerend. Het design van de flacon is een bijna naïef portret van een chique dame, maar op en top optimistisch. Moschino Cheap and Chic is bestemd voor dames die elke dag van het leven genieten maar zichzelf niet te serieus nemen.

Moschino_Cheap_and_Chic_Banner_Parfumcenter
Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Moschino Cheap and Chic Stars

De vallende sterren op de sierdop van Moschino Cheap and Chic Stars dalen niet maar stijgen op, richting de donkere sterrenhemel. Met friszoete topnoten van citroen, meiroos en pioen opent het parfum een wereld waar alles licht en vrolijk is. Daarna ontwikkelt zicht het zacht florale hart met oranjebloesem en jasmijn. Een sensuele twist in de basis zorgt voor een harmonieus geheel. Moschino Cheap and Chic Start is de pure uitdrukking van een gelukkig leven. Deze vreugde vindt u ook terug in Moschino I Love Love en Moschino Fresh Couture.

Moschino Cheap and Chic parfum

De eerste creaties uit de serie van Moschino Cheap and Chic is het parfum met de iconisch geworden chique lady. Haar gevoel voor stijl komt in de geur helemaal tot leven. De basis bestaat uit aroma’s van orchidee met een sensuele toevoeging van onder andere musk en sandelhout. Het hart is ronduit zacht en vrouwelijk met noten van cyclamen, roos, waterlelie, pioen, viooltje en jasmijn. De topnoot wordt bekroond met een frisse hint van bergamot. Een ding is duidelijk: Moschino Cheap en Chic is als parfum niet gewoontjes, maar rijk en elegant! Daarmee is dit een klassieker in de collectie Moschino parfum voor dames van ParfumCenter.

Moschino Cheap and Chic kopen

Wilt u voordelig Moschino Cheap and Chic kopen? Dan is ParfumCenter voor u het juiste adres. Op onze site vindt u diverse scherpe aanbiedingen op het gebied van parfum voor dames. Onze geurcreaties zijn verkrijgbaar in verpakkingen van verschillende afmetingen. Zo kunt Moschino Cheap and Chic kopen in onder andere de uitvoeringen 30, 50, en 100 ml. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, zorgen wij voor een snelle levering in de originele designflacon!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.