Toy 2

moschino

De iconische teddybeer is terug! Met Moschino Toy 2 wordt de sensuele Moschino vrouw weer in de spotlights gezet. Ze gaat met de vernieuwde editie gehuld in heerlijk florale houtachtige tonen. Met in de top sprankelende noten van mandarijn, appel en een vleugje magnolia opent de geur fris en vrolijk. Het hart is sprankelend door de pioenroos, jasmijn en witte bessen. De houtachtige tonen in Moschino Toy 2 komen van een mix van musk, sandelhout en amberhout. Hierin komt een sensuele zachtheid naar voren. Kortom; een perfect speelse geur!

moschino_toy_2_slider_parfumcenter
Meer informatie

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Moschino Toy 2 parfum

Het nieuwe Moschino Toy 2 parfum dankt zijn speelse karakter natuurlijk niet alleen aan de ingrediënten. De flacon is uitgevoerd in een transparant glazen fles die als een teddybeer is gevormd. Met de matte afwerking is deze bijna net zo zacht en knuffelbaar als een echte teddybeer. Het Moschino Toy 2 parfum is duidelijk herkenbaar als Moschino parfum voor dames, het is voor de vrouwen die van stijl houden en hun ondeugende kant durven tonen!

Moschino Toy 2 online

Via onze webshop bent u het meest voordelig uit en profiteert u van een snelle levering. Daarbij hebben wij een uitgebreid assortiment. U kunt bij ons naast de Moschino Toy 2 online nog vele andere iconische geuren bestellen. Moschino Fresh Couture en Moschino Funny zijn daar twee zeer goede voorbeelden van. Deze parfums zijn niet alleen iconisch door hun merknaam, maar vallen ook op vanwege hun vormgeving. De beste plek om Moschino Toy 2 te kopen is online bij ParfumCenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.